Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fisha

őstag

válasz hsrasus #38442 üzenetére

CX-re valszeg nem érdemes várnod, ha már most foglalkoztat a dolog. Annak tényleg közel egy év, hogy normális ára legyen. A 48-asoknak detto, mivel az is csak az új generációban lesz. Addigra meg már el fog múlni a kezdeti lelkesedés. :)

B9 vs C9. Tényleg az aktuális árazáson múlik. Mikor én vettem, akkor azért közel 20% volt a difi, amennyit nekem nem ért akkor a C, így B lett. A belső menüje, a lejátszója tökéletesen fut ezzel a procival is, max minimális röccenések vannak csak menüváltáskor, de ez lehet, hogy a C-n is előfordul.
    A sok helyen előjövő előny, miszerint a C procija miatt jobb a mozgásmegjelenítése, elég nehezen megítélhető dolog, nem láttam erre még olyan tesztet, aminél egymás mellé tették a kettőt. Ez szerintem maximum a ritkább artifaktolásnál jelentkezhet, de normál beállításokon, az amúgy se releváns probléma. Sőt, az ajánlás szerint, sokan kikapcsolják teljesen az interpolációt, akkor meg egész biztos megy a kukába ez az előnye.

Remélem nem baj, hogy nem egyértelmű választ adtam, csak leírtam az ide vonatkozó tapasztalataimat. :)

Új hozzászólás Aktív témák