-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
renatto
őstag
Évek óta Xbox-ozok rajta, van hogy napi 6-8 órát. Legutóbb az AC: Odyssey-vel, ami még HDR is. Van amelyik Fifába beletettem 700 órát...
De változatos tartalommal használom, nem csak játékra és egy játékkal amúgy sem játszok hónapokig, évekig. 1 max 2 hónap alatt kipörgetem (természetesen ez a Fifára nem igaz) és utána más megy, így nem félek a beégéstől, ezen a téren. Minimális tévéadás megy rajta (az sem naphosszat), tehát leginkább film/sorozat vagy játék a fő terület....
#36848 chros Tegnap is próbálgattam kicsit a TruMotion-t illetve a BFI-t.
A BFI-t továbbra sem értem.A vibrálson kívül semmi nem tűnik fel.
A TM TV adásnál vagy játéknál (60Hz) azt mondom egész jó, egyértelműen látható és még jól is áll neki. Viszont film (24Hz) esetén, hiába látom, hogy a röcögés (fel/le vagy jobbra/balra mozgás) teljesen sima lesz, valahogy az egész mozgás (emberek) már zavar....
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- RAM topik
- Kínai robottaxi indul Európában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Morrowind
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest