- OLED monitor topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Na, hazahoztam az elveszett 55C9-et. Egyelőre gyönyörű darabnak tűnik (se pixelhiba, se látványos tinting, vagy hasonló a szokásos bakikból).
Már a 03.60.30 firmware-el is bekapcsolható, és majdnem működik is a G-Sync, csak néha átvillódzik vele a kép feketébe -> gondolom ehhez kéne a G-Sync Compatible hitelesített LG firmware, amit még csak az amcsik kaptak meg hivatalosan (az EU csak beta tesztverzióban, amit az elállási időszakban még biztos nem fogok feltenni). Azért hagyom frissülni a legújabb hivatalosra és megnézem azzal is.(#34588) allein
Már az 80MHz AC-nek is többet kéne tudnia, de nekem csak 100-as netem van, így nem tudom mivel méregetni (a TV-re nem tudok telepíteni iperf-et, vagy hasonlót szintetikus helyi méréshez). Valószínűleg a SoC-ban is korlátozva van valahogy a dolog (szűk keresztmetszet valami buszon, vagy szűk CPU időkeret, stb).
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Pro 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor