Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Na, hazahoztam az elveszett 55C9-et. Egyelőre gyönyörű darabnak tűnik (se pixelhiba, se látványos tinting, vagy hasonló a szokásos bakikból).
Már a 03.60.30 firmware-el is bekapcsolható, és majdnem működik is a G-Sync, csak néha átvillódzik vele a kép feketébe -> gondolom ehhez kéne a G-Sync Compatible hitelesített LG firmware, amit még csak az amcsik kaptak meg hivatalosan (az EU csak beta tesztverzióban, amit az elállási időszakban még biztos nem fogok feltenni). Azért hagyom frissülni a legújabb hivatalosra és megnézem azzal is.(#34588) allein
Már az 80MHz AC-nek is többet kéne tudnia, de nekem csak 100-as netem van, így nem tudom mivel méregetni (a TV-re nem tudok telepíteni iperf-et, vagy hasonlót szintetikus helyi méréshez). Valószínűleg a SoC-ban is korlátozva van valahogy a dolog (szűk keresztmetszet valami buszon, vagy szűk CPU időkeret, stb).
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor