Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kriszbmx

    tag

    Az iment olvasgatva a teszteket egy ujabb erdekes es ha mar megszoktal valamit annal idegesitobb dolgot talaltam.
    Idezem egy Pana FZ950 tesztbol :
    "A fejlődés hiánya ugyanakkor nemcsak a menürendszerre jellemző, de egy ennél fontosabb részre, a médialejátszóra is, ami konkrétan semmit nem változott a tavalyi modell megjelenése óta, így megint csak ugyanazt tudjuk elmondani, mint az EZ950 esetében. A rendszer a képfájlok közül csak a JPG-et hajlandó felismerni, zenéből csak az MP3, a WMA és a FLAC megy, és elméletben hiába támogatja a legnépszerűbb videoformátumokat, nálunk néha előfordult, hogy a méretesebb (értsd 30-40 GB) .mkv fájlok lejátszása egész egyszerűen meghaladta a tévé képességeit, és a Dolby True HD, a DTS HD Master Audio és a Dolby Atmos kódolású állományokkal sem nagyon tudott mit kezdeni. "

    Mindemellett csak pozitiv velemeny volt rola.
    Ez csak annyira hivta fel a figyelmem ,hogy ha nem Lg65c9 lenne akkor alaposan probalgassam vegig vetel elott. Mivel most a Lg65C8 am meg nem aladt meg semmin. Nem volt meg olyan amit ne jatszott volna le. Barhonnet szedtem filmet, sose neztem a formatumot, kepeket is , fileokat is.
    2060p filmeket pedig neha 90gb mkv fileba szedem es kulso 1teras vinyoval csatlakoztatom. Gondolkodas nelkul lejatsza es magatol valt HDR modra.

Új hozzászólás Aktív témák