Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• daneel_hu
    addikt

Ezen az oldalon is írnak érdekes dolgokat [link] és az LG C9 is dobozból kivéve produkált máshol is hibát. Egy TV van amit dicsérnek a Pana GZ200 , hogy az nagyon tud valamit , mivel minden téren homogén és nincs benne hiba. De 1milla fölött van..
    Emagon néztem C9 et oké 650 de ha csak 4 évre is kiterjesztem a garit az plusz 116 ezer :/
    Ezek a színbajok amik miatt újra és újra kacsintok egy Q led felé... De ott meg a fent írt dologtól tartok.
    Vagy el kell fogadni hogy tőkéletes nincs, de remélem valahogy lehet mérsékelni a hibát , vagy kifogni valamit ami kevésbé kíván kompromisszumot.

Ugyanebben a topikban viszont van egy 65C9 ami jobb mint az említett GZ2000.
    ? :F (képekkel bizonyítva)
    Ebben a dologban nem fogsz igazságot tenni valószínű, hogy a tinting és a banding "velünk lesz" egészen addig amíg nem lesz nyomtatva a panel. És még akkor sem biztos, hogy megszűnik.

Ha oledet akarsz akkor el kell fogadd ezt a két hibáját a panelnek. A mérték a nem mindegy.
    Ha nem felel meg, akkor vidd vissza a készüléket. De újkorában, ne akkor amikor már panelcserére szorulna!
    A tinting ráadásul olyan, hogy később is kialakulhat.
    Nekem 65E8PLA van otthon, vásárlásnál szép homogén volt, most 1 éves és kezd némi tint kialakulni. :) Még abszolut nem zavaró.

Új hozzászólás Aktív témák