- Felhasználóbarát módosítást kaphat az EU-ban a Nintendo Switch 2
- Már fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Nyitott TWS headset ASUS ROG recept szerint
- Szellőzésre kihegyezett, "lopakodó" Corsair ház jött a megfizethető szegmensbe
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Nyitott TWS headset ASUS ROG recept szerint
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kriszbmx
tag
Nézegetem a választékot.
Maradnék az OLED mellett a Qleddel szemben. ( Azért mert bárhol nézek utána még mindig a kontraszt és a fekete árnyalat ami a legnagyobb eltérés és gyanítom ha megszoktam az LG OLED képét este teljesen sötétben már zavarna egy Qled, gondolom én.. )
SONY BRAVIA KD-65AG8BAEP illetve az SONY BRAVIA KD-65AG9BAEP valamint az LG65C9 ami tetszik megjelenésre. Mivel nem falon lesz, így a gyári talp is a látvány része. Falon nyilván mindegy lenne, mind ugyan az.
Kérdésem annyi, hogy melyik gyártó panelja vagy komplett terméke hajlamos kevésbé a Vertical banding / color tinting hibákra? Nyilván nekem is volt 1 hibás C8 amibe kaptam még további 2 hibást gariban ,de melyik az amelyikkel jó eséllyel nem nyúlok bele újabb sárgás zöldes színhibába, sárga árnyalatos foltos fehér képbe, illetve csíkokba vagy inhomogenitásba?
I
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Mesterséges intelligencia topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone X 64GB 100% (3 hónap Garancia) - AKCIÓ
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor