Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
"Ugyan az a gyártási minőség és anyaghasználat, valamint a panel is. A Design más és van soundbar... pont."
A B az műanyag, az E az üveg.
Anyaghasználatban csak a talp díszborítása (maga a talp fém, de gondolom a B-nél is, hogy legyen tartása a készüléknek) és a hátoldalon lévő elektronika műanyag borítása hasonló. Minden más különbözik.A B-ben Alpha 7-es CPU van, az E-ben Alpha 9-es.
De már az E-n is ócsítottak két évvel ezelőtthöz képest, szerintem a távirányító ugyanaz lett mint a többinél és a csomagolás szinvonalasa is esett.
Az E6V még utóbbiban is prémium érzetet keltett.
Ha megláttad volna az E6V távirányítóját, sírnál a mostanin.
(sajnos én is ezt teszem)
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Formula-1
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4345
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az E6V még utóbbiban is prémium érzetet keltett.
(sajnos én is ezt teszem)
Vhiktor