Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • daneel_hu

    addikt

    válasz rothfb #28977 üzenetére

    Én 100%-ig biztos vagyok benne.
    Van egy dekoros műhelyünk, mindeféle anyagot nyomtatunk (gyártunk), különféle hordozókra. További felhasználás is lehetséges. Pl. teljes laminátumra mennek vagy mágnesfóliára.
    Azt elhiheted, hogy minden esetben megnézzük, hogy amennyiben valami drága anyagra van applikálva a nyomat, vagy túlságosan nagy kiterjedésű akkor háromszor is megnézzük mi és hogyan megy ki a megrendelő felé. (ha pl. mágnesfóliára kasírozod a matricát, vagy a sima nyomatot teljesen lamináljuk akkor biztos, hogy szar nyomatot nem teszünk bele. :)
    Egyszerűen ezt diktálja a gadasági érdek, hiszen amennyiben nem megfelelő a nyomat és visszajön, akkor bukom a mágnes és az lam fólia árát is pluszban. :((( ;)
    Szóval nem túl jó biznic.

    Az LG-nek sem mindegy, hogy egy 65B8-ast kell jóváírnia gyári garancia érvényesítésekor vagy egy 65W8-ast kompletten. A kettő között van egy 6x-os szorzó árban. (ugyanaz a panel van benne fizikailag)
    Ha én lennék az LG, akkor ugyanaz lenne a mentalitás mint nálunk. Minél drágább valami és kevesebb fogy belőle, annál jobban figyelnék azokra a készülékekre.

Új hozzászólás Aktív témák