- Hétvégére virradóan kiöntött a medréből a hardverfolyó
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- LG LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mini-ITX
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS notebook topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
fateless
veterán
Most visszakerestem, 2018 óta használom a Huawei healt-et (manapság is), előtte volt a mi band még kijelző nélkül 3 pöttyel, aztán a kijelzősök, de a Huawei/honor váltás minőségi ugrás volt.
Azóta is Huawei/honor termékeket használok, szeretem őket. Épp ezért ismerem, mire képes a sw, sajnos nem tudja - számomra - azt amit a Garmin
Remélem, ez változni fog, mert szívesebben használnám a termékeiket
-
matador8
csendes tag
Watch GT 6-om van, futásnál (és más tevékenységnél is) a gombos indítást és megállítást tudja a jobb felső gombbal. Futó edzéseknél jelzi rezgéssel, és ha akarod hanggal is (nálam ez ki van kapcsolva) a különböző szakaszváltásokat.
Edzéstervezés is van a Huawei Health-ben, lehet hogy nem olyan profi mint a Garminoknál, de van, teljesen jól használható, most éppen félmaratonra készülök a segítségével. Előtte apple watch-om volt, ahhoz képest sokkal okosabb futó funkciókban. Az AW-nál pont az általad említetteket hiányoltam. -
zzola
titán
Ilyen volt a Garminnál is korábban.
Ennél meg valami beállítás kérdés lehet (amit mi nem látunk), mert úgy látszik képes a pontos mérésre, csak az a kérdés, miért nem mindegyik fajta tevékenységnél?
Meg azt nem értem, a GPS beállításaiba miért nem engednek betekintést/beállítást/módosítást? -
zzola
titán
-
Cyborg
őstag
-
HKorn
veterán
-
fateless
veterán
-
zzola
titán
Amiket leírtál, nagy része extra, úgy gondolom. Meg nyilván embere válogatja kinek mire van igénye (akar illetve tud-e 200-300k-t egy futóórára áldozni). Régen sem voltak "extrák", mégis voltak futók. Illetve az árakról se feledkezzünk meg, ezek az órák jóval olcsóbbak egy Garminnál.
De elég nagy álom ezt egy Forerunnerrel összemérni. Egy FR265 sokkal jobb választás szerintem.
-
fateless
veterán
Igen, akkor elég lehet, ahogy elég lehet a GT6 és pro is, de akkor nem a garmin ellen indul.
Eleve az, hogy nem gombbal lehet indítani, megállítani a futást, vagy résztávot mérni, már problémás sok futó számára. Ez is totál alapvető hiba (tempóváltó futásoknál nem akarok azzal vacakolni, hogy kijelzőt tapicskolok). Aztán hogy mennyire tudja kezelni a különféle - futáson belüli - váltásokat azzal, hogy jelez (hanggal, rezgéssel), megint egy alapvető pont a futásfejlesztésnél. Meg hosszan sorolhatnám még az ilyeneket, amik futóórává tesznek egy futóórát. Egyes részei meglehetnek, mások biztosan nincsenek meg ennél az óránál sem...
-
zzola
titán
-
Napfénysüti
nagyúr
-
jack982
senior tag
-
Dare2Live
félisten
Biztos vagyok benne. Ahogy olvasom/látom ha rosszul alszol és keveset sportolsz meg cukrosat is eszel = nagyobb esélyed van diabéteszre van úgy átmarketingelve, hogy pl
"At World Health Expo Dubai 2026, Huawei turned heads unveiling its new 24/7 blood sugar monitoring feature now live on #HUAWEIWATCHGT6Pro, alongside its revolutionary blood pressure monitoring on #HUAWEIWATCHD2.
Two breakthroughs, one simple goal: helping you stay ahead of your health with ease."
Ha 24/7ben mérné a blood sugart az tényleg "revolutionary" lenne. Ellenben amit a Huawei csinál az a legrosszabb kínai átverés szinten mozog. -
cami][us
őstag
-
jack982
senior tag
-
Dare2Live
félisten
-
jack982
senior tag
-
HKorn
veterán
-
kbyte1024
veterán
Hát én sakkozom
azt is leköveti frankó?
-
rdt89
addikt
-
p2pp
őstag
A Gt6 Pro 6 edzésemet tette tönkre.
Vagy megállt közben és nem indult el.
Pedig Aut volt állítva.
Ez Kéziben is előfordult ez sajnos.
Többször jelet is vesztett.
Meg amikor úgy gondolta megállt a rögzítés és úgy 5km után amikor ránéztem már hiába indítottam el. Lezárta az aktuálisat és újkat kezdett volna csak el indítani.
Szívás volt nagyon.
Most az FR 965 a közel fél év alatt sosem hibázott.
Igaz majd 2x annyiba is került.
Ettől függetlenül is kipróbálnám ezt az új Huawei órát. -
fateless
veterán
Valószínűleg rosszul interpretáltad az általam írottat.
Nincs sw probléma a GT6-tal.
A futáshoz nem volt elég jó számomra a sw, ami az órához van - nem tudja azt, amire nekem szükségem van.Példaként:
Készülök egy hosszabb távú futásra, beállítottam a garmincoach-nál, hogy mit szeretnék, amire összeállított egy edzéstervet a következő 12 hétre, amit követek. Ezt folyamatosan monitorozza a sw, figyeli, mennyire sikerül az előírtak szerint elvégeznem a futóedzéseket, emellett az erősítő testedzéseket (amiket ehhez illesztve szintén összeállított).
Volt, hogy másnapra be volt pl tervezve egy hosszabb futás, de éjszaka nagyon keveset és resszul aludtam, másnap már 8 perccel rövidebbre volt állítva a futóedzés, ráadásul 5sec/km-rel lassabb időt írt elő, mert a sw az alvást is figyelve állítja össze a tervet.Ez az, ami nincs a gt6-hoz kapcsolódó sw-ben.
Feleségem nem akar ilyen verseneyekre felkészülni, nem keresi a fejlődést vagy javulást, csak futni akar (8 évig én is csak elmentem futni és kész, elég is volt hozzá sokáig az amazfit pace, szerettem nagyon). A GT6 is teljesen elég arra, hogy ha elmegyek futni, akkor lássam, mennyit futottam, milyen intenzitással, stb
De a Huawei nem tart ott sw terén, ahol a garmin, és ezt nem lehet szép kinézettel, nagyszerű hw-rel kompenzálni. Okosórának sokkal jobb volt a GT6, logikusabb, intuitívabb rendszerrel az órán, élmény volt használni.
De egy futóóránál, amikor dedikáltan ez a cél, és a garminok ellen küldik harcba (mondjuk ár tekintetében kb a FR265-tel verseng), akkor többet számít az órával együtt jövő sw, mint maga az óra képessége. Ebben van elmaradás, amit remélem, hogy idővel behoz, mert örömmel térnék át rájuk. A Huawei Health is sokat fejlődött, de még roppant hosszú út van előtte, hogy a garmint megközelítse... De ha megteszi, és mellette a sokkal emberbarátibb felület is megmarad, engem tuti átcsábítanak... -
Dare2Live
félisten
-
rdt89
addikt
-
arcitec
addikt
-
HKorn
veterán
-
zzola
titán
Milyen SW probléma van a GT6-tal?
A Garmin egy sportóra, értelemszerűen arra van kiélezve.
Illetve azért azt is szem előtt kell tartani, hogy legalább 2x annyiba kerül egy valamirevaló Garmin, mint a GT6. Ha fém házas kell, akkor meg 2.5-3x annyi az ára. Ér annyit, vagy annyival többet, mert pár sorral több statisztikát mutat? Mondom ezt úgy, hogy Fenix 3 óta Garmint használok. -
fateless
veterán
Nekem próbaépp egy GT 6 volt, zseniális mint okosóra, sokkal jobb a Garmin óráinál, de...
De nekem futáshoz kellett óra, és hiába volt okosórána sokkal jobb, ha a futáshoz a sw nem volt elég jó
Itt van félelmem ennél is.
Nagyon tetszenek a huawei és honor órák, de nehéz elképzelnem, hogy össze tudnak olya sw-es hátteret rakni, ami a Garminnál van. Sokaknál ez a visszatartó erő. Ha ez meglesz, a hw már rendben van náluk. -
BenQhunria
aktív tag
Eléggé futás specifikus lett,
igaz én tekerni szeretnék inkább, kíváncsi leszek Xiaomi Watch 5-re de ott nem hiszem hogy annyira a sport funkció előtérbe lesz.Kézen fekvő lenne a GT6 Pro de azzal a formával nem tudom megbarátkozni.
Fit 5 sorozat is várható idén ráadásul 3 variációval, de valószínűleg a GT7 is várható.
-
p2pp
őstag
Nekem a GT6 Pro Csalódás volt futásra.
Ment is a levesbe.
Most FR965 van.
De mindenképpen, ha lesz lehetőségem kipróbálom ezt is! -
rdt89
addikt
3 éve nyúzom az elődjét, valami eszméletlen strapabíró és masszív készülék, mondhatni elnyűhetetlen, ha ez is olyan lesz megéri váltani rá!
-
zzola
titán
Tetszetős! Regisztrációt követően küldenek egy 20000- forintos kupont, március 22-én, + egy ajándék szíjat.
UK store-ban - előregisztrációt követően - 50 fontos kupon adtak, így 299 font a vége.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- LEGO klub
- Trollok komolyan
- Mesterséges intelligencia topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Spórolós topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- iPhone 15 Pro 128GB 87% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

azt is leköveti frankó?