Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dgyuri0123

    nagyúr

    válasz daneel_hu #26774 üzenetére

    Gyakorlatilag 3 gyártó van.. miről beszélünk? Az LG nem csúnya, sőt, de nem erről van szó, hanem arról, hogy az elektronikái gyengék-közepesek és nem túl időtállóak. Egy jobb elektronikával el lehetne kerülni számos idegesítő anomáliát, de úgy néz ki (egyelőre), az LG egyszerűen képtelen olyan vezérlést/ szoftvert gyártani/tervezni, amiknél ezek a hibák nem jönnek elő. A Panasonic és a Sony képes volt olyan vezérlést tervezni, hogy egyszerűen nem jelentkeznek a jellemzően LG-nél előforduló betegségek.. Kár ezen vitázni szerintem, vagy tagadni, mert ebből a szempontból minden az LG ellen szól. Ez az az eset, amikor a gyerek felülmúlja a szüleit.

    De... még plazma korszakban miért volt az LG a legrosszabb képminőségű? A technológia adott volt 20 éve, mégsem voltak képesek "normális" plazmát gyártani. Alig volt jobb feketéje, mint egy jobb LCD-nek... De ha már LCD.. az LG hol van ma a többiekhez képest? Pedig ezt is "gyakorolhatták" évtizedekig, mégse' jutottak sehova. Talán a leggyengébbek az LG LCD-k a piacon.. csak egy két teljesen ismeretlen gyártó tudja őket alulmúlni..

    Szóval, nem értem, mitől lett az LG világelső elektronikai cég? :F A francos Japánok meg nem érnek fabatkát sem... ugye? ;)

    "csak a zene van"

Új hozzászólás Aktív témák