Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
chros
őstag
válasz
janos666
üzenetére
(#26450) chros: "csak white point-ot allitottam D65-hoz (R -5, B -6)"
"inkább csak a G,B párossal tologatnám be D65-re"Igen, koszi, ezt csinaltam (miutan multkor mar irtal errol), csak sikerult elirnom (R -> G)
szoval: G -5, B -6de nem nyúlnék az Offset értékhez, csak a Gain-hez és a gammát is 2.2-n hagynám forráseszköz oldali 3DLUT-hoz
20-pontos 100-as IRE erteket allitottam. En inkabb a TV 2.4 gamma-jahoz keszitek egyet, es a 2.2-hoz is (mas oled feny beallitassal).
"De HDR módhoz sohasem tudtam használható 3DLUT-ot csinálni"
Ezt mar nem is probalom, miutan multkor mar irtal errol. Igy a 3dlut csak SDR-hez keszul.
"Bár ez csak akkor érdekes, ha SDR módban szeretnél 3DLUT-ot készíteni HDR-hez "
HDR-t csak passthrough-ban kapja a TV a fenti ok miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Brave
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Gear S3 - második kör
- Nyomtató topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Assetto Corsa EVO
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Apple iPhone 16 Pro 128 GB Natural Titanium 2027.01.28-ig ISTYLE Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
szoval: G -5, B -6
Vhiktor