Hirdetés
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Grande Ale
üzenetére
Én úgy 6 hónap után jöttem rá, hogy volt olyan a C7 hátán. A B8-ról szerelés közben húztam le, aztán a C8-on mégis ottfelejtettem egy hétre. Egyáltalán nem feltűnő. Az előlapi persze már az, az enyéim konkrétan karcosak is voltak kicsit (talán épp ezért van már előlapi is újabban), na meg a reklám matrica is árulkodik (ha külön van rányomva, akkor is könnyen elkezd vele együtt felválni).
Amúgy van ilyen hajlam az emberekben. A karcálló üvegek előtt sokan addig rajtahagyták a mobiltelefon kijelzőkön a gyári fóliát, míg gyakorlatilag tönkretette őket az, hogy egyre több por és apró "homokszem" (akár fémforgács, stb) szorult be a ragasztós fólia és műanyag kijelzővédő közé, amit ott rendszeresen dörzsölgetett a műanyagfólián keresztül a körmével, ahogy tapizta (és a peremek felől haladt apránként befelé a téma, ahogy vált fel lassan a fólia, és mikor végre lehúzta, ott várta egy "keret")

(#23159) polonic - Nem, ne foglalkozz vele, ha nincs baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fallout 3
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CNC topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- GRUNDIG ( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG OLED65C41LA OLED 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor