Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sakal83

addikt

válasz daneel_hu #22562 üzenetére

Mire alapozod, hogy "nagy arányban problémás a 2016-os oled"?

Azt értem, hogy a Tied tönkrement az általad jónak tartott, szerinted a készüléket óvó beállítások mellett, így a Te szemszögedből nagy a meghibásodási arány, de a fórumon itt ilyen tapasztalat elenyésző.

Jelzem a sokat hangoztatott óvatos beállítások mellett jött elő a hiba, így nem érdemes szerinted átgondolni az állandóan a beégés ellen javasolt rendkívűl visszafogott beállításokra vonatkozó tanácsok visszafogását? :) Hisz ezzel a beállítással ment tönkre. Ez tény, így minden csak nem bizonyított, hogy lassan 0-ás OLED fény és zoomolás, és ne nézz TV műsort a TV-n tanácsok már enyhén nevetségesek...

Tényleg nem támadásból írom, de mint az előző hsz-ben említett beégésekkel foglalkozó hozzászólások megsokszorozódtak az elmúlt évben, és ha így folytatódik ez a "hisztéria" az minden, csak nem építő.

Létezik a beégés, senki nem tagadja, és senki nem tudja, hogy lehet megóvni, a beeállítások mindenekfelettisége épp Nálad dőlt meg, de nagyon :U . SZERINTEM simán sokszor csak a panel egyedi hibája okozza a hibajelenséget. Nekem is cseréltek panelt nem beégés miatt és az új panelen olyan visszamaradás van, amit soha nem láttam előtte egy OLED-en sem (volt nálam jó pár darab). A szerviz meg is oldja a problémámat, mert maga az ÚJ panel volt hibás, és azonnal jelentkezett rajta a hibajelenség. Jó eséllyel a Tied is egy gyengébb/gyári hibás panel volt.

De ez a hibajelenség csak egy hiba, mint bármelyik műszaki cikk esetében, legyen az LCD, Plazma, erősítő vga stb. Erre van a garancia, ezért érdemes 5 éves garisat választani MINDENBŐL.

Új hozzászólás Aktív témák