Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jilian
addikt
válasz
energomatt
üzenetére
Ne haragudj, az idődet raboltam azzal, hogy vetted a fáradságot és elolvastad amit írtam. De normális válaszra már nem futotta....
Ha olyan kérdés volt közötte amire már unsz válaszolni, hagyd. Van ott más kérdés is!Még sose vásároltam BF napján, most épp úgy adódik pénzem, hogy tudnék venni egy oledet nem 2-300ezerért, gondoltam megvárom, de mivel halvány lila fingom nincs, hogy egy 800 ezres tevére várható-e "akkora" akció bátorkodtam megkérdezni!
A kiszállítàssal kapcsolatban meg gondoltam, hátha ekkora csomagra van valami külön opció mind a bolt mind a futárszolgálatnál...plusz felár, mittudomén!Nekem nem kell különféle csicsa meg miegyéb csak normális megbízható készülék, képminőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Katasztrofális PC-piacra figyelmeztet az IDC
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Elektromos autók - motorok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Óra topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7400 2 in 1 360 touch, i7 8665U, 16GB, 512GB, jó akku, magyar bill számla, 6 hó gar
- TOP Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 48GB RAM, RTX 5080, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- Fujitsu LifeBook 7U14A2 netbook / 12 hónap jótállás
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor