- VR topik
- Analóg fényképezés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Gaming notebook topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ravasz21
csendes tag
Helló Fórumozók!
Egy olyan hibajelenséget szeretnék veletek megosztani a két napos LG OLED 55B8PLA típusú televízióm kapcsán, ami talán számomra furcsa, de talán a köztetek akad olyan, aki orvosolni tudja, vagy van tippje az elhárítására.
A hiba: a Samsung BD J-7500 típusú Bluray lejátszóm a tévéhez a lejátszó video HDMI-én csatlakozik, a lejátszó audió HDMI csatlakozója pedig a Yamaha RX-V775 típusú HM erősítőre. Elindítom a bluray film lejátszását, angol DTS - HD master audióban és mikor bekapcsolom a tv-t, a hang elmegy és az erősítőn audió dekoder OFF jelenik meg. Ha kikapcsolom a tv-t akkor a hang visszajön. Hogy még érdekesebb legyen a dolog, ha átváltom dd 5.1-be a hangot, akkor van hang és kép is.
A tegnapi napon kb. 1 órán keresztül kaptam az LG egyik mérnökétől az utasításokat, hogy mit kellene csinálni, de így sem vált be a dolog. Mikor elköszöntünk a telefonban egymástól, azzal vígasztalt, hogy mindenképpen keresni fog és orvosolni fogjuk a dolgot.Hát most itt vagyok egy drága tv-vel és nincs DTS-HD master hang!
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE77S90FAEXXN) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL AKCIÓ!
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- SAMSUNG (QE48S90DAE) 122CM 4K SMART OLED 100HZ ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- GRUNDIG OLED !!!( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- AKCIÓ! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor