Hirdetés
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- potyautas: Imádlak Bulgária
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tottu
senior tag
Sziasztok,
Reménykedem, hogy idén még lesz 5 éves garancia az LG részéről, így akkora időzítem a TV vásárlást.
A két TV, ami a kiszemelt lenne:
- LG 65B7V
- LG 55C8Alapvetően a 65" felé húzok, mert kb. jó 2,5m lenne a nézési távolság, viszont ebben a méretben csak a B7 jöhetne számításba az árak miatt. 65"-os C8 már túl van a lélektani határon.
A kérdésem: B7 esetén a HDR Gaming mód továbbra is nagyon sötét vagy jött már ki hozzá firmware update? Ez az egyetlen dolog, amitől tartok B7 esetén és húzok C8 felé, mert gondolom egyre több játék fogja támogatni a HDR-t és nem szeretném nélkülözni ezt a feature-t. Nézelődtem a neten és redditen találtam topikot ehhez kapcsolódóan, de ez se tűnik annyira jó megoldásnak mint, amit egy C8 tud.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor