Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Én senki emberfiának nem hiszek, (még a legjobb cimborámnak sem), de lehet hogy fogalma nem volt az eladónak arról hogy picit görbe a panel. Nekem, mint vevőnek kell meggyőződnöm ott a helyszínen arról, hogy igaz-e az állítás, miszerint hibátlan a tévé. Rejtett hibát nyilvánvalóan nem lehet kiszúrni, de arra ott a garancia. Viszont az elcsavarodott kijelző nem rejtett hiba, az ott volt, "feketén fehéren" csak senki nem vette észre.
Viszont, továbbra is állítom, ha nincs külsérelmi nyom rajta, akkor tuti hogy kicseréli a szerviz.. Én a képen nem látok törést a kereten, ami arra utalna szerintem, hogy kapott egy maflást a tévé (pl felborult) és attól megtört volna a kerete.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Beszámítás! Lenovo LOQ 17IRX10 FHD Gamer notebook - i7 13650HX 24GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor