Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Felzárkóztatná a HDD-ket az SSD-khez a Western Digital
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
I3vagyI5
csendes újonc
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Az 55EG9A7V-n nem találtam semilyen manuális pixel refresh opciót. Használtam több óráig a TV-t aztán kikapcs, és nem áramtalanítottam, elvileg ekkor fut át rajta "valami kompenzáció". Pixel hiba továbbra is megmaradt. A TV gyárilag csomagolt volt és most kb. 15 órát működött. A pixel hiba nézési távolságról egyáltalán nem látható, eleve csak világos sárgás, világos kékes és fehérnél látható közelrő a pixelre koncentrálva, egyébként más színeknél, feketénél jó. Arra jutottam (gondolkodtam pro és kontra, plusz az itteni fórumozók tanácsa alapján), hogy mivel minden más jó a TV-n, nem fogom cserélni a TV-t, mert lehet hogy nem járnék jobban másikkal sem, lehet egy másikkal más gond adódna. Egy ilyen üveg vékonyságú 55-ös TV hurcolászása és beüzemelése sem kis feladat. Az LG most 5 év garanciát adott rá, úgyhogy ha nézési távolságról idővel bármi pixel hiba jelentkezne (nagyob lenne, zavaró lenne), akkor majd szervízeltetem, addig meg boldogan használom. Két hét múlva írok itt rövid beszámolót az első OLED TV-mről az eddigi TV-m SONY FULL HD 3D 50W805C-hez viszonyítva.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- SAMSUNG QE55S90DAEXXH 55" OLED 4K UHD Smart TV, 138 cm
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman S2 TG DeepCool 400W
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor