Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- 3D nyomtatás
- Fujifilm X
- Felújítva tálalja a száműzötteket az új GeForce driver
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
junior19
üzenetére
Próbálgattam már sokféle oled fényerőt (még 50-60-at is
) , de a 20-as lett a befutó. Szerintem több ez mint 100 cd... hogy mennyivel azt nyilván nem tudom így szemmel lemérni. A gammát is csak "mezei módon" a főmenüből választható módon ajánlottam, mert ha 2.4, akkor az tuti sötét és elég szépen bebuktat feketébe sok mindent. Azt azért elég jól el lehet dönteni gyakorlottabb szemmel, hogy hol bukik be indokolatlanul a szürke árnyalat, de hangsúlyozom, ez nem helyettesítheti a műszeres beállítást. A 20 pontos IRE amúgy is kizárólag műszerrel piszkálandó, hozzáértőknek. Senkinek nem javasolnám hogy belevágjon "ész nélkül"... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mazda topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- Honda topik
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel nagy választékban garanciával/számlával! Upd. 04.29
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) , de a 20-as lett a befutó. Szerintem több ez mint 100 cd... hogy mennyivel azt nyilván nem tudom így szemmel lemérni. A gammát is csak "mezei módon" a főmenüből választható módon ajánlottam, mert ha 2.4, akkor az tuti sötét és elég szépen bebuktat feketébe sok mindent. Azt azért elég jól el lehet dönteni gyakorlottabb szemmel, hogy hol bukik be indokolatlanul a szürke árnyalat, de hangsúlyozom, ez nem helyettesítheti a műszeres beállítást. A 20 pontos IRE amúgy is kizárólag műszerrel piszkálandó, hozzáértőknek. Senkinek nem javasolnám hogy belevágjon "ész nélkül"... 
Vhiktor