Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos tablet topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
junior19
üzenetére
Próbálgattam már sokféle oled fényerőt (még 50-60-at is
) , de a 20-as lett a befutó. Szerintem több ez mint 100 cd... hogy mennyivel azt nyilván nem tudom így szemmel lemérni. A gammát is csak "mezei módon" a főmenüből választható módon ajánlottam, mert ha 2.4, akkor az tuti sötét és elég szépen bebuktat feketébe sok mindent. Azt azért elég jól el lehet dönteni gyakorlottabb szemmel, hogy hol bukik be indokolatlanul a szürke árnyalat, de hangsúlyozom, ez nem helyettesítheti a műszeres beállítást. A 20 pontos IRE amúgy is kizárólag műszerrel piszkálandó, hozzáértőknek. Senkinek nem javasolnám hogy belevágjon "ész nélkül"... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- PlayStation 5
- Macska topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Rocket Heavy 450W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) , de a 20-as lett a befutó. Szerintem több ez mint 100 cd... hogy mennyivel azt nyilván nem tudom így szemmel lemérni. A gammát is csak "mezei módon" a főmenüből választható módon ajánlottam, mert ha 2.4, akkor az tuti sötét és elég szépen bebuktat feketébe sok mindent. Azt azért elég jól el lehet dönteni gyakorlottabb szemmel, hogy hol bukik be indokolatlanul a szürke árnyalat, de hangsúlyozom, ez nem helyettesítheti a műszeres beállítást. A 20 pontos IRE amúgy is kizárólag műszerrel piszkálandó, hozzáértőknek. Senkinek nem javasolnám hogy belevágjon "ész nélkül"... 
Vhiktor