Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
bandi0000
üzenetére
Te tudod... de én majdnem teljesen leszoktam az SD forrásokról. Annyira vacak 55"-on, hogy jobb nem erőltetni. Ráadásul igazából még az SD szabványnak sem felelnek meg sok esetben egyes műsorok, mert szerintem a 720x576 is felezve/negyedelve van. Na ez már nem nevezhető élvezhetőnek. HD alá nem mennék, ha egy mód van rá...semmilyen forrás esetén sem, csak ha nincs más megoldás. Eredeti, nem butított DVD9 amúgy egész jól mutat, de ilyenkor 2m-nél ne ülj közelebb...
A vertical banding sokat javul majd kb. 2-300 óra elteltével. Nálam is ez történt és a panelcserét követően is ugyanez történt, szóval nem blabla. Először a szőr is felállt a hátamon (mert baromira kényes vagyok rá), aztán kezdett szépen visszahúzódni a "majdnem teljesen láthatatlan" szintig. Ma már csak a "near black" tartományban észlelem, míg korábban pl. focimeccs alatt is látható volt nagyon-nagyon halványan egyetlen sáv. Nem voltam túl szakmai, de a lényeg érthető volt így is...reményeim szerint..

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen széket vegyek?
- Autós topik
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- ASUS routerek
- Parkside szerszám kibeszélő
- Napelem
- További aktív témák...
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- Újszerű Samsung OLED QE77S90DAT(2027 Decemberig Garis) 195cm
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor