Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Partizan182
senior tag
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Nem is a w subpixel miatt van ez (RGBW LG LCD-ken nincs pixelrács), hanem hogy maga az oled dióda apró.
2 méterről már nagyon látszik, 2,5-ről csak akkor ha direkt keresed, felette nem nagyon. De igen, 4k panelen csak 30 centiről vehető ki egyáltalán hogy van valami, sokat dob a képen, különösen világos, egyszínű, homogén felületek - nekem a Persona 5 alatt jött ki nagyon (100 órás játék, első fele 910-en, második fele B7-en ment le).
Ha PC-ről erőltetsz Nearest neighbour upscalinget akkor elvileg soha nem mondod meg hogy FHD vagy 4K a kijelző a 4:1 pixelmapping miatt. Tesztelni sajnos nem tudom mert nincs 4k képes laptopom.
Hogy miért csinálják? Gondolom amit írtál: átlagos vásárlóként ha beteszed a Blu-Rayt és ugyanazt látod mint a régi FHD tévéden akkor rossz az első benyomás (minek váltottam?). Sony/Pana csinálják jól, ott lehet választani hogy melyik módszert szeretnéd.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor