Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- NAS vagy minigép? Minigép vagy NAS? Mindkettő!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
válasz
junior11
üzenetére
Alapvetően igen!
Bár már találtam egy pixel hibát. Pedig megfogadtam, hogy nem keresgélek, mert felesleges. Mondjuk hála az égnek, jó indulatu. Sarokban van, a szélen és leginkább csak piros, vagy piroshoz közeli színnél látszik, de akkor is, csak akkor, ha 1m-nél közelebb megyek... Úgyhogy nem foglalkozok vele...Most azon vagyok, hogy lehet megveszem hozzá a +2 év garit...
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- LG (77C47LA) 195CM 120HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4382, 100% Akkumulátor
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bár már találtam egy pixel hibát. Pedig megfogadtam, hogy nem keresgélek, mert felesleges. Mondjuk hála az égnek, jó indulatu. Sarokban van, a szélen és leginkább csak piros, vagy piroshoz közeli színnél látszik, de akkor is, csak akkor, ha 1m-nél közelebb megyek... Úgyhogy nem foglalkozok vele...
Vhiktor