Hirdetés
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SONY LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
perecKING
senior tag
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Megneztem a pirosat es a sargat kb 30 masodpercig volt kimerevitve es eskuszom azota jobban latszik, "felerositette???" mar egyeb anyagokban is latni. Orom az uromben, hogy mivel gyerekbarat musorok mennek napkozben, legalabb nem egy 12-es karika egett bele mivel az mar beleesne a mozi filmek "savjaba". Ez a logo olyankor a fekete savra esik.
Olyan ideges lettem hogy kozoltem a nejemmel hogy veszek egy ujat, aztan ugy dontottem amig ilyen erzekeny addig nem lesz. Ugye mind tudjuk milyen az oled gyors mozgasoknal...de elnetzuk mert minden masban seggre teszi az embert. Viszont amig ilyen konnyen "tonkremegy" addig kizart. Varok meg egy generaciot hatha kinovik...addig meg mindig felszemmel mindig azt a retkes kacsafejet keresem...A kep nem a legjobb....ahogy kimetevitettem a vegere mar a felirat is jolkiveheto lett a logon belul

Mobilrol
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Könyvajánló
- SONY LCD és LED TV-k
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Robotporszívók
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- CPU léghűtés kibeszélő
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Vhiktor