Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- CPU léghűtés kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunspikey
őstag
válasz
alaves
üzenetére
Pedig mekkora műsor lenne, ha valaki tudná rootolni / almások kedvéért jailbreak-elni az LG firmware-t és fel lehetne oldani a tartalékokat. Tutti, hogy az EU-s fogysztási limitek miatt az ABL-t mindenféle veszély nélkül ki lehetne ütni a picsába, és szerintem a panelnek is lehetne emelni a csúcsfényerején 10-15%-ot mindenféle valós élettartam csökkenés nélkül. Kocsit is röhögve húzhatod 15%-ot semmit sem befolyásol van benne ennyi tervezett tartalék.
TV esetén szerintem az LG a hosszú évek óta a beégést pontosan úgy tudta már teljesen orvosolni, hogy iszonyatos panel tartalékok vannak a TV-ben. Lehet egy G3/G4 tudna röhögve 2000 nitet 5%-ig bezárólag, de pl már tudják, hogy amennyiben nyomsz egy pause-t egy napkorongos jelenetnél és kint van 30 másodpercig a 2000 nites korong, ott túlmelegszik és degradálódik az a panel terület. 1400-1500 niten meg simán kibírja.
Kíváncsi lennék, hogy a moddolt samuk tulajainak sikerült-e végül tönkretenni a TV-jüket, vagy szépen bírja a moddolást? Valakinek van infója?
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Cyberpunk 2077
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Raktáron levő AM4 garanciás alaplapok!!!
- Apple iPhone 11 64GB Black használt 100% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750XT 12GB ASUS A31 PLUS TG ARGB Seasonic750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor