Hirdetés
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Strezi
őstag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
PL. az "igényes" vásárló majd a házadban akarja kipróbálni. Természetesen új állapotú 6-7 éves tévét akar venni, az utolsó karc miatt is fikázza. Elvárja hogy legyen doboz. Suzuki szvifttel jön majd a 65-ös tévéért. Elvárja hogy te pakold be. Ha megsérül majd szállításkor akkor persze te vagy a hunyó mert szart árulsz ... és még sorolhatnám

Ez nem mindenkinek éri meg. Én rokonságban adtam el a 8-éves plazmát egy huszasért. De még így is én lettem a köcsög, mert kb. egy év után elromlott. Jobban megéri leadni cserébe vagy hulladéknak inkább. Remélem egyre inkább álltalános lesz hogy ahol árulnak ott átvesznek / beszámítanak, nem csak akciós jelleggel.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Revolut
- PH! Darts
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Iqos cigaretta
- SzinkronSarok - Elegendő támogatás gyűlt össze a négy új projekthez
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Horgász topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED65B42LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Beszámítás! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch8 Classic LTE 46mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor