- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Videós, mozgóképes topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS notebook topic
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csandi
addikt
válasz
Busterftw
üzenetére
Én competitive gameket a legalacsonyabbon játszom, single / coop gamekere meg mindig nézek valami "best settings" guideot. Legtöbbször ahogy írod semmi diffi egy high meg egy ultra között. Sőt árnyékokban a lowest szinte mindig ugyanaz mint a highest. PoE2-ben a "global illumation" semmit nem ad a látványhoz cserébe megfelezi az FPS-t. Rengeteg ilyen eset van.
De mint írtam a 4K annyit szépít, pl. egy Apexben is a lowest grafon is olyan brutál szép a fű, hogy csak pislogtam 1080/1440 lowesthez képest

sixpak: Nem is vagy 4K-n. Épp ezt írom, hogy ha azon lennél nyugodtan le lehetne húzni ezt-azt és még mindig szebb lenne a game mint kisebb felbontáson max grafon.
De a max graf egy scam csomószor, olyan dolgokat számol a gép amit nem is látni vagy max akkor ha megállsz és nézegeted egy objektum mintázatát közelről. Aktív játék közben úgysem veszi észre senki, de az FPS dropot igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Crimson Desert
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Napelem
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 4TB Gen4x4 SSD
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- Samsung Galaxy Z Flip6 12/512GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Kék - 1 év garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Skynet258