- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
Nem igazán tér el tulajdonságilag az etanol és az izopropanol, mindkettő jól működik. Különbség annyi, hogy az egyik, az etanol ugye tudatmódosító szer és nagy örömmel fogyasztják az emberek, ezért drágább, nagyobb rajta az adó, vigyáznak, hogy alkesz ne jusson hozzá és ne lehessen italgyártásra használni, ha nem arra szánták.
Az izopropil alkohol azért ennyire népszerű, mert ugyanazt tudja, de hozzáférhetőbb, nincs annyira szabályozva. Mindenesetre mindkettőt denaturálják, hogy az alkesz ne igya meg.
Apád jól mondja. Én az Alkoneket akartam is említeni, azt szoktam lemosónak használni (oledet még nem takarítottam vele). Abban van etil, izopropil és terc-butil alkohol. Mindenesetre mindegyik elpárolog, hasonlóan viselkednek.
-
Egy dolgot jegyezzetek meg: acetonnal (körömlakk-lemosó) semmilyen műanyagot ne próbáljatok lemosni, mert az mindenbe beleharap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 Pro Max 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Skynet258