-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
Nem igazán tér el tulajdonságilag az etanol és az izopropanol, mindkettő jól működik. Különbség annyi, hogy az egyik, az etanol ugye tudatmódosító szer és nagy örömmel fogyasztják az emberek, ezért drágább, nagyobb rajta az adó, vigyáznak, hogy alkesz ne jusson hozzá és ne lehessen italgyártásra használni, ha nem arra szánták.
Az izopropil alkohol azért ennyire népszerű, mert ugyanazt tudja, de hozzáférhetőbb, nincs annyira szabályozva. Mindenesetre mindkettőt denaturálják, hogy az alkesz ne igya meg.
Apád jól mondja. Én az Alkoneket akartam is említeni, azt szoktam lemosónak használni (oledet még nem takarítottam vele). Abban van etil, izopropil és terc-butil alkohol. Mindenesetre mindegyik elpárolog, hasonlóan viselkednek.
-
Egy dolgot jegyezzetek meg: acetonnal (körömlakk-lemosó) semmilyen műanyagot ne próbáljatok lemosni, mert az mindenbe beleharap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 3D nyomtatás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Filmvilág
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- Óvodások homokozója
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- További aktív témák...
- Keveset használt 31.5" Dell Gaming G3223D - Alza Ggrancia!
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- Kifogástalan (első tulaj) AOC C24G1 1080p 144hz VA
- ASUS 27' 100Hz
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Skynet258