Hirdetés
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen videókártyát?
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csandi
addikt
Nincs más matt opció, de nekem még ilyen probléma
nem volt OLED-el (WOLED) meg havertól sem hallottam akinek QD-OLED je van. 27”/1440p mindketten.A korai genes panelekre volt ilyen text fringingre panasz.
Vagy felmész akkor felbontásban 27”/32” 4K ra, mindkettő nagyobb PPI mint az 1440p, 27” ben főleg, vagy esetleg várd meg a True Black coatingos Tandem OLED-eket, decemberre vannak kiírva gondolom legkésőbb januárban kaphatók lesznek. Glossy de mégis SOKKAL kevesebb tükröződés, youtube-on találsz róla vidiket már. Jön 280hz es meg 540hz es, mindkettő 27”/1440p. Ha viszont PPI okozza a problémád lehet ez sem oldja meg.
Mattra amúgy redditen szoktak panaszkodni aki nagyon érzékeny rá, hogy mintha kicsit szemcsésebb, “defókuszáltabb” lenne a kép, viszont itt a fórumon ezt a matt tulajok nem támasztják alá. Gondolom akkor embere válogatja, én matt oledet még nem láttam. (De ha valaki pesti és szívesen fogad vendéget 10 percre akkor szívesen megnézném amúgy, hogy legyen saját véleményem is róla)
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Bittorrent topik
- One mobilszolgáltatások
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Redmi Note 11 Pro 5G / 6/128GB /Kártyafüggetlen /12Hó Garancia
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Skynet258