- Melyik tápegységet vegyem?
- Mi az a monitor ott a gépedben? Csak a Phanteks vizesblokkom...
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házimozi belépő szinten
- Kiadta majd visszavonta a legújabb GeForce drivert az NVIDIA
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen széket vegyek?
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csandi
addikt
Nincs más matt opció, de nekem még ilyen probléma
nem volt OLED-el (WOLED) meg havertól sem hallottam akinek QD-OLED je van. 27”/1440p mindketten.A korai genes panelekre volt ilyen text fringingre panasz.
Vagy felmész akkor felbontásban 27”/32” 4K ra, mindkettő nagyobb PPI mint az 1440p, 27” ben főleg, vagy esetleg várd meg a True Black coatingos Tandem OLED-eket, decemberre vannak kiírva gondolom legkésőbb januárban kaphatók lesznek. Glossy de mégis SOKKAL kevesebb tükröződés, youtube-on találsz róla vidiket már. Jön 280hz es meg 540hz es, mindkettő 27”/1440p. Ha viszont PPI okozza a problémád lehet ez sem oldja meg.
Mattra amúgy redditen szoktak panaszkodni aki nagyon érzékeny rá, hogy mintha kicsit szemcsésebb, “defókuszáltabb” lenne a kép, viszont itt a fórumon ezt a matt tulajok nem támasztják alá. Gondolom akkor embere válogatja, én matt oledet még nem láttam. (De ha valaki pesti és szívesen fogad vendéget 10 percre akkor szívesen megnézném amúgy, hogy legyen saját véleményem is róla)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Path of Exile 2
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mi az a monitor ott a gépedben? Csak a Phanteks vizesblokkom...
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Dell P3421W - (3440x1440 , PBP/PIP,KVM,USB-C)
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Benq Zowie XL2411 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z3 Plus 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Skynet258