Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Philips LCD és LED TV-k
- Bakelit, vinyl lemezjátszó
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
Topikgazda
Jah meg akartam ajánlani egy kis progit is, ha már fényerő (én legalábbis viszonylag sokszor állítom, játék közben feljebb, böngészés/meló közben lejjebb, napsütés függvényében, stb).
Twinkle Tray, egy egyszerű kis cucc ami beköltözik a tálcára az óra mellé; igazából meg sem kell nyitni, ha fölé viszed az egeret akkor a görgővel máris szabályozható a fényerő.
A beállításokban turkálva elég jó automatizálható is akár a dolog, naplemente után vegye visszább, nappal meg legyen fentebb a fényerő (én ezt nem használom, manuálban nekem tök jó).
Személy szerint nem szeretek a joystick-kel szórakoznia fényerő állítás miatt, így meg tényleg gyorsan és egyszerűen lehet adagolni a pilácsot.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- Eladó Dell Alienware AW2723DF Monitor
- Új LG 32GX850A-B - 32" OLED, 4K, 165Hz - 330Hz, 2 év garancia
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- LG 27MP60G 27" IPS FHD monitor
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4407, 100% Akksi
- Update 02.06. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Skynet258