Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kompakt vízhűtés
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
kymco
veterán
Egyre betegebb vagyok :((
-
kymco
veterán
Nemrég költöztünk új lakásba :), de a lakcím változtatás az okmányokon rémálom.....
Pár hét nyugalom után döbbenten vettem észre, hogy a kocsi forgalmijában nincs átírva a lakcím... Átírni csak a hiteltnyújtó bank engedélyével
1. telefon a banknak (0. nap)
2 fax a banknak a lakcím kártyával.... (0. nap+2 óra)
3. várakozás az engedélyre
......
4. Rátelefonálás a bankra (30. nap)
5. Kérelemírás, lakcímkártya faxolás (30. nap+ 2óra) /elfelejtették közölni, hogy kérelmet is kell írni
6. Várakozás
7. Megjött a felhatalmazás a banktól (40. nap) (felszólítás, hogy kell még 4 e Ft okmánybélyeg + adataim...)
8. Irány a posta (45. nap)
9. iszonyat sorban állás után az okmánybélyeggel irány az okmányiroda (45 nap+25 perc)
10. iszonyat sorban állás az okmányirodában (65-70 perc) Eredmény: Nem okmánybélyeg, hanem csekken befizetett 1500 Ft kell
11. okmánybélyeg elad, irány a posta, ahol sorbanállás ( + 20 perc)
12 irány az okmányiroda, sor kikerül lincselés megakadályoz irat lead, megkap (+20 perc)
És most nyugodtan hátradőlök, megiszom a Coldrexet, és arra gondolok, hogy egy adatmódosítás hány embernek ad munkát..... -
kymco
veterán
Kerestem a cikkekben, mert úgy emlékszem, hogy értesíteni köteles a kereskedelmi bank a hiányos adatú ügyfelet. Kitartás hiányában egy Népszava cikk részletét emelném be, igaz ez csak az OTP Bankra igaz:
''Az OTP Bank két alkalommal, 2003 októberében és 2004 március elején küldött névre szóló levelet azoknak az ügyfeleknek, akiknek az adatai nem feleltek meg a törvényi előírásoknak - tájékoztatta lapunkat a pénzintézet sajtóosztálya. Az adategyeztetési kötelezettség a legnagyobb hazai banknál több százezer ügyfelet érintett. Idén február végéig az érintett ügyfelek négyötöde kereste fel a bankot, a második felszólítás ugyan a pénzintézet szerint felgyorsította az adatkiegészítési folyamatot, információink szerint azonban így is 60-80 ezer egyeztetést kell még a legnagyobb kereskedelmi banknak elvégeznie.
'' -
kymco
veterán
Megbetegedtem + a feleségem is beteg + a kislányom is..... :(
-
kymco
veterán
válasz
Panther
üzenetére
Én úgy tudom, ha nem kaptál értesítésst, akkor nem kell menni. Annak idején lehetett úgy folyószámlát nyitni, hogy nem volt meg minden szükséges adat. Elvileg a bankok ezeket átnézve kiértesítették már az ügyfeleket. Ha nem, akkor jó reménységgel lehetsz, hogy neked megvan minden adatod.
-
kymco
veterán
válasz
.:InnoMan:.
üzenetére
Köszi!
-
kymco
veterán
Hurrá! Van otthon is netem!!! Rádiós net és elég gyors. :) :) :)
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Alkoholista nevelde
- World of Tanks - MMO
- Jövedelem
- Házimozi belépő szinten
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- GL.iNet OFF topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest