Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fujifilm X
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
- E-book olvasók
- SONY LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Különben mit vártok. Nem tűnt fel hogy most vagyok nyaralni?
Péntektől majd újra 35 fokok lesznek szeptember végéig...Idén 2 hét alatt annyi esőt láttam itt Isztrián, amennyit 18 év alatt összesen se. Nemcsak a létező összes égtáj irányából jött eső vagy vihar, de kb a 360 fok mindegyikéből. Teljesen mindegy hogy mediterrán ciklon vagy jeges sarkvidéki eredetű, vagy szárazföldi, sirokkó hozta vagy bura, kicsit mozdult a levegő azonnal szakadt az özönvíz. Volt vagy 4-5 meleg nap is (értsd, láttuk a napot), 28 fok, 78% pára, de nagyjából ennyi.
Tudom, délebbre kell menni. De ha Zadartól délebbre megyek akkor 49 fok van hónapokig, ha északra akkor meg sarkvidéki ősz. Balatont azért adtuk fel mert 10-14 napban volt hogy 2 nap se volt 20 fok fölött júliusban vagy augusztusban. Ellenben özönvíz. Lassan a földrészt is el kell hagyni, ha nyáron napot akar látni az ember. De a végtelen homokdűne partokat meg nem szeretem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kuponkunyeráló
- Filmvilág
- Eredeti játékok OFF topik
- Energiaital topic
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- További aktív témák...
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
- GAMER PC! Ryzen 3900X / RX 7600XT 16GB / B550 / 32GB DDR4 / 500GB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest