Hirdetés
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Csinálta már telefonon is, asztalin is, de laptopon is; telefonon leggyakrabban, bár talán azon vagyok leginkább. Bár nem, cégesen is sokat. Szóval mobilos Opera, meg pc-s FF alól is csinálja ezt. És mondom, már biztos hogy több mint 1 éve, tehát frissültek a böngészők is elég sokat. Van időszak amikor egymás után sokszor, van hogy napokig nem tapasztalom. Gondoltam arra is, hogy összekavarodik a beállítás a maradjak belépve, meg nelépjekkimáshol, de igazából már azokat se használtam, szóval elvileg az se lehetne. Az, hogy asztaliról belépek, utána mobilon újra be kell, aztán asztalin megint, az rendben van, ha úgy állítottam be, hogy egyszerre ne maradjon belépve több helyen, de itt ugye ugyanarról az eszközről lök le pár perccel friss belépés után.
Az lehet, hogy tényleg nem kéne itt lenni, osztjónapot. Odakint úgyis épp özönvíz van. Inkább játszom tovább a játékomat, megtippelem, hogy a falióra másodpercmutatójának egy kattanása alatt hány aktatáskányi húszezres zuhan be a szaroslőrincéskiccsaládja bt. vagyonába.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GX790A-B 2K-480HZ-0.03MS 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Szolid RDY2PLAY Gamer PC - Ryzen 2600 // 16GB DDR4 // GTX 1080 // 512SSD + 2x1TB HDD // WIN 11 PRO
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- 27% - Gamemax GAMER PC! 7500F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD /
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest