Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Biztos nem látta a tecsőn a Hell-es gyárlátogatós videót, amiben elmondja a Hell-es fickó, hogy ugye az energiaitalban elméletileg az energiát igazából a cukor jelenti, a többi segédanyag annyira minimális, hogy az energiatartalomhoz nem igazán tesznek hozzá, csak a felszívódást módosítják. Ha jól emlékszem. Én pl. rendszeresen kávézom, napi 1, délelőtt, aminek már kiugró hatása nincs, legalábbis negatív nincs, ezért ha ritkán iszom energiaitalt, még placebóhatást se nagyon érzek, mert annyi cukrot megeszek, megiszok másban is.
Erről meg eszembejut, hogy úgy érzem túltolták a kólagyártók ezt a szuperegészséges nócukor lónyálas témát, már rendes cukros löttyöt alig találok a polcokon, pedig ha speciel megkívánom, évente 2-3x, akkor rendes cukros kólát akarok érezni, ami olyankor ízlik, nem pedig a keserű, mellék- és utóízben is szar édesítőszeres lónyálat. Amiket mindenféle aromákkal próbálnak ízesíteni, hogy elnyomja az édesítők szar ízét.
Persze ez csak magánvélemény, de inkább megiszom néhány kanálnyi cukrot, ami számomra ízletesebb valamiben van, minthogy energiacsökkentés címszóval igyak valamit amit szarnak találok. És múltkor felfedeztem, hogy már a Canada Dry is édesítőszeres, keserűbb és édesítőszerízűbb is, mint rendesen volt.
Tudom, igyak csapvizet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi