Hirdetés
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Mostantól nem kell az Intel segítsége a többképkockás képgeneráláshoz
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Micro Four Thirds
- Hobby elektronika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- Melyik tápegységet vegyem?
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Szociálisan hátrányosnak érzem magam, hogy nekem csak az időjárással van bajom néha... Vagy na, nyáron kívül mindig
De hogy senkivel nincsenek ilyen jóízű személyes ellentéteim. Legalábbis nem érzem. Az más, hogy a véleményemmel, vagy ahogy azt előadom néha valakinek nincs azonossága, de ezt igyekszem nem személyes dolognak beállítani. Meg én se szeretnék senkivel semmilyen ellentétet kivívni. Ami adódik, az nem komoly, szerintem az ellentét felszínes, miközben a vélemény nem is annyira ellenkező, de semmiképp nem ellenséges. Na most mielőtt túlzott ömlengésbe fordulnék, abbahagyom.
Mondjuk az se zavar, ha mások kicsit harcolnak, régen zavart, de legyen ez mindenki saját baja.Na most ez mind idebent maradna ha nem egy baráti borozáson lennék túl.
Új hozzászólás Aktív témák
- E14 Gen7 14" 3K IPS Ultra 7 255H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Eladó HP HyperX Cloud Orbit S gaming headset
- Eladó Sound Blaster zx hangkártya
- Eladó ASUS GeForce RTX 3090 Ti 24GB GDDR6X OC (ROG-STRIX-LC-RTX3090TI-O24-GAMING) Videokártya
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
- Sandisk Portable SSD 2TB!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De hogy senkivel nincsenek ilyen jóízű személyes ellentéteim. Legalábbis nem érzem. Az más, hogy a véleményemmel, vagy ahogy azt előadom néha valakinek nincs azonossága, de ezt igyekszem nem személyes dolognak beállítani. Meg én se szeretnék senkivel semmilyen ellentétet kivívni. Ami adódik, az nem komoly, szerintem az ellentét felszínes, miközben a vélemény nem is annyira ellenkező, de semmiképp nem ellenséges. Na most mielőtt túlzott ömlengésbe fordulnék, abbahagyom.