Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Frissítési rátát itt-ott duplázó kreatív monitort hozott az Acer
- AI fókuszú rendszerchipekkel köszönt be a Mediatek
- OLED TV topic
- Mini PC
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik
- Dell Precision munkaállomások
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
Splash kisauto. Maradjunk ennyiben, nem idealis kerekesszek vitelere, ha okoskodni kell, hogy ferjen bele.
Arrol nem is beszelve, amit Peterket is mond.Gondolj bele, mar a mini is kicsi nekem, akkor hogy ereznem ebben magam?
Mi ha hazamegyunk - ha epp nem hatizsakkal vagyunk- akkor egy b.nagy samsonite tök jon velunk, egy babakocsi ( bar az legalabb kompakt), egy trunki minimum, egy pelenkazostaska, es ket hatizsak. Eddig. Aprilistol ugy nez ki pluszban lesz meg egy gyerekules a meglevo melle.
tbs: bocsi nem tudtam kihagyni, miota probaltam azt az autot nehezen tudom kiverni a fejembol
Minimum Jazz, de lehet hogy Civic vagy Octavia az ami megfelelo lenne, bar ha fatert kerdenem o sosem venne Suzukit, ami nala labdaba rughat az kb Ford C-Max , vagy VW Tourantol kezdodik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen házat vegyek?
- Elite: Dangerous
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- eBay
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Minimum Jazz, de lehet hogy Civic vagy Octavia az ami megfelelo lenne, bar ha fatert kerdenem o sosem venne Suzukit, ami nala labdaba rughat az kb Ford C-Max , vagy VW Tourantol kezdodik.