Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Nekem az a tapasztalatom, hogy noha logika szerint tengernel parasabbnak kellene lenni, megis az itteni meleg barmilyen meleg, elviselhetobb, mint otthon. Es itt ha esik is, nem marad paras fulledt, otthon meg tiszta oserdo. Most amugy nincs panaszom, tegnap a vihar utan kiderult, naplementet neztem, reggel meg delelott ragyogo ido de huvos, es most megint delutan viharfelho szelvihar, de estere megint kiderult. Viz halistennek 26 27 maradt.
Ja. Nemtom usztatok-e mar meduzaban. Nem ugy hogy tengeeben meduzak kozt, hanwm konkretan egy meduzafelhoben. Halistennek nem csipnek, de a meleg tiszta vizben jol erzik magukat, kijonnek a partkozelben en meg uszoszemuveg ellenere kozejukusztam es ugy ereztem magam mint aki gigantikus kaviaros talba keveredett. Ott csapdistam hogy oket se zuzzam ossze, de kikeveredjek kozuluk. Erdekes es felelmetes volt, hiaba golflabda meretu atlatszok voltak.
Es igen, dragultak. De szerintem ez csak minket erint erzekenyen akik duborgunk. A szlovakok csehek lengyelek meg nemetek valahogy nem duborognek oszt megis ezrevel jonnek rendületlenül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Wuthering Waves
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T495s Ryzen 5 PRO 3500U !! 16GB !! RAM 256GB ssd FHD-TOUCH vill-bill, + laptop táska
- LG 34WR50QK-B Monitor
- LG Ultragear 24GS65F IPS Full HD Gaming Monitor 180Hz Halvány Pixel csík !!
- LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor 180 Hz 1Ms
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel és 6 hónap garanciá
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest