Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fokukac
    nagyúr

Vigyázz, nehogy ezen a szép napon betörjön az edzett üveg védőfólia nélküli telefonod kijelzője! Most vettem egy designos söröskorsót hat csapolt pilsner elfogyasztása után telc csodás városában, és még ezt is féltem, szerintem veszek hozzá ilyen xpro tm fóliát!

Most nézem, csak mobilaréna alól látszódik ez a csodás hirdetés. Na inkább iszok egy hetediket.

Nem tudom, milyen hirdetésről beszélsz.

Viszont én már ma reggel konstattáltam, hogy ma jobb, ha inkább nem is nyúlok semmihez.

Felkeltem reggel, félálomban felhúztam a rólót. Láttam, hogy süt a Nap, amire rég volt már példa. Örömömben még az ablakot is kinyitottam, hogy kinézzek. Igen ám, de van egy virágtartó állvány az ablak mellett, amire a b. nejem felpakolta az éppen gyökereztetés alatt lévő növényt, a műanyag üvegben. Na, ezt leverte az ablak, zuhant egy métert, a víz kiömlött. Lehajoltam, összeszedtem, mentettem a menthetőt. Kezemben a virággal és az üveggel elkezdtem tolatni, amikor is feldöntöttam a dohányzóasztalon lévő kávéscsészét, benne a b.nejem ott hagyott kávéjával. Nagyszerű érzés volt, ahogy ott álltam virággal a kezemben, és éreztem, hogy folyik a seggemen a kávé, majd végig a lábamon, le a fehér szőnyegre.

Sok mindenre nem emlékszem, fél óráig káromkodtam, takarítottam, majd megfürödtem, és visszafeküdtem aludni.
    : ))

Új hozzászólás Aktív témák