Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Nekem gyerekkoromban az vált be - mikor már a széntablettát is csak vízben oldott szénporként láttattam viszont odalent - akkor csináltattam nagyanyámmal pirított grízt. Egy kisebb lábasnyit. Azt nagyon kevéske cukorral meghintettem, és bekanalaztam belőle úgy jólesően. Az aztán megfogta. Mondjuk szerettem is úgy magában. Persze ha valami kifejezett fertőzés, akkor az se biztos segít, de normál esetben a gríz szemkidüllesztős játékot okoz, tehát biztos van hatása.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Videós, mozgóképes topik
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- VR topik
- Amatőr csillagászat
- Apple asztali gépek
- Háztartási gépek
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- PNY GeForce RTX 5060 Ti 16GB EPIC-X RGB Overclocked, Triple Fan
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 2 év garancia ajándék tok
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 512GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- új aktiválatlan Apple Watch SE 3 GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple 1 év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- MacBook Pro 14 2024 M4, 32 GB RAM, 1 TB SSD 27% Áfás
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs