Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Házimozi haladó szinten
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Természetfeletti erő? Acer Nitro V 16 AI notebook Gorgon Pointtal
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
Nem vagyok whiskey szakerto (nem mintha mas alkoholhoz ertenek), neha-neha iszom egy poharral. Eddig arra jutottam, hogy amelyik fustos izu azt nem szeretem
A moonshine hiaba keszul kukoricabol, a whiskeyhez sok koze szerintem nicsen. Azert este iszom meg belole, hogy biztos legyek 
Ami nagyon izlik az az Auchentoshan, de talan ha 10 kulonbozo markat ittam eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- BestBuy topik
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Házimozi haladó szinten
- Építő/felújító topik
- LEGO klub
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L390 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari
Üzleti előfizetők hirdetései
- Ulefone RugKing Pad Pro strapatablet
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A moonshine hiaba keszul kukoricabol, a whiskeyhez sok koze szerintem nicsen. Azert este iszom meg belole, hogy biztos legyek