Hirdetés
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- 100 Hz-et tud az ASUS dokkolóval kombinált, ultraszéles monitora
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Apple MacBook
- HP notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Ennél a tövig leégetésnél sikerült teljesen meggyőznöm magam, hogy ha szükségem lenne, de nincs, akkor is

Én már a mandulaműtétemre sem mentem el, vagyis a mandulatályogom alkalmával írták rá a leszerelő elbocsátó vagy milyen irományra, hogy tonsillectomia javasolt. De mivel törvény nem kötelez rá, inkább elkerültem. Hozzáteszem, azóta igazából talán ha 2x volt igazán mandulagyulladásom, míg korábban, meg gyerekkoromban rengetegszer. De csak a tunéziai nyaralás végén összeszedett lett tályogos, miután 2 hetes "mandulagyulladás" kezelés sem segített. Viszont akkor ott 4 nap alatt láttam mandulaeltávolításos egyéneket...akkor el is döntöttem, hogy nemnem.
Életem egyetlen műtétje anno 2007-ben a bal gyűrűsujjamban lévő porcdaganatot érintette, csontlemez beültetéssel, miegymással, de az is ébrenlétes volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z370A i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest