Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Ennél a tövig leégetésnél sikerült teljesen meggyőznöm magam, hogy ha szükségem lenne, de nincs, akkor is

Én már a mandulaműtétemre sem mentem el, vagyis a mandulatályogom alkalmával írták rá a leszerelő elbocsátó vagy milyen irományra, hogy tonsillectomia javasolt. De mivel törvény nem kötelez rá, inkább elkerültem. Hozzáteszem, azóta igazából talán ha 2x volt igazán mandulagyulladásom, míg korábban, meg gyerekkoromban rengetegszer. De csak a tunéziai nyaralás végén összeszedett lett tályogos, miután 2 hetes "mandulagyulladás" kezelés sem segített. Viszont akkor ott 4 nap alatt láttam mandulaeltávolításos egyéneket...akkor el is döntöttem, hogy nemnem.
Életem egyetlen műtétje anno 2007-ben a bal gyűrűsujjamban lévő porcdaganatot érintette, csontlemez beültetéssel, miegymással, de az is ébrenlétes volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 15T / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Media Markt Gari 2028.02.02.-ig
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MCDODO T03 fejhallgató
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest