Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Micro Four Thirds
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Jó hát lehet, hogy szörnyen hangzik, de annyira nem gáz. Speciel egy mandulaműtéthez képest smafu. Mondjuk nem mertem érzéstelenítéssel bevállalni, így lett legalább altatásos élményem. De ugye itt nincs vágás, csak rádiófrekvencia, ami elgőzölögteti a szövetet. Szóval nem fáj közben, utána viszont két hétig olyan, mintha durva torokgyula lenne. De flector porral kordában tartható.
Mókás, hogy nincs olyan kis fityegő nyelvcsap a "számban".Az jó volt, hogy mindenki paráztatott az altatással is, hogy hányni fogok utána, meg kába leszek. Meg hogy csak kisérő vihet haza. Én meg felébredtem, megittam 1 l teát, ettem kexet (na mondjuk a nyelés nem volt egy népünnepély), vettem be fájdalomcsillapítót aztán vágtam magam a kocsiba és hazavezettem (Bp - Győr).
Persze én nem kaptam sok szert, fél órát aludtam. Gondolom egy háromórás műtét után nem játszik Fittipaldit az ember
Új hozzászólás Aktív témák
- GARANCIÁLIS Acer Nitro 5 Gamer Laptop RTX 3060 144Hz 16GB 1TB SSD
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 64GB+256GB MicroSD + okositott, Atmosphere 3 hó garanciával
- Playstation 5 Digital Edition 825GB (CFI-1116A) + 1 Joy + töltő 6 hó gar., Bp-i üzletből eladó!
- 700w psu
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- ÚJ Lenovo LOQ 17IRX10 - 17.3"FHD 165Hz - i7-13650HX - 24GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HU
- Dell Latitude 5490 14",HD,i5-7300U,8GB,256GB SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest