Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik
- Gép beárazási segítség nyújtás!
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Hat, jo kerdes. Asszem a topicban kb. mindenkinel regebb ota vagyok a PH-n (az egesz korai brigadot legalabb egy talalkozas szintjeig ismerem, a legeslegelso hardveres talalkozon en voltam a legfiatalabb...) , de nem tartom kulonosebben termeszetellenesnek azt, ahogy alakult a dolog.
Az internet es a forum publikusabb dolog lett, mint regen, teli mindenfele szabalyokkal es vedekezomechanizmusokkal. Itt nem beszelunk arrol, amirol igazabol kedvunk tartana, mert
- tiltja a forumszabalyzat
- erezzuk es ertjuk a teljes nyilvanossag hatranyait
- es vegul oregedtunk, nem is feltetlenul itt akarjuk megoldani a problemainkatAztan az is benne van, hogy az eredeti csapat nagyresze lemorzsolodott. Ez se kulonosebben meglepo, mert
- a valo eletben is csak par ember van az ember eleteben, akihez >10 ev utan is ragaszkodik, miert lenne pont itt maskepp
- az emberek csalodnak masokban meg magukban is. A forum egy eleg torz valami. Az internet elejen nem igazan tudtuk (tudtam?), hogy egy netes jobanleves hogy viszonyul a valoshoz. Azota elegge rajottem, hogy tele vannak a forumok olyan emberekkel, akikkel tok jol ki lehet jonni, eloben meg unalmas/kulonbozo/etc., es sokan vannak, akikkel meg forumon leharapnank egymas fejet, IRL meg teljesen joban vagyunk (erre nekem pl. Integra jo pelda volt, ugyanannak az embernek mas oldala jott ki eloben, mint forumon -- egyebkent biztos vagyok benne, hogy aki nem ismer, engem is tok masnak kepzel el, mint amilyen valojaban vagyok..).Es vegul szinten egy fontos dolog, hogy az ember az interneten jon ra, hogy mennyire sokkal tobb az olyan ember, aki nem erti meg, mint az, aki kb. megerti. Ez a "szaktopicokban" jol latszik: a dominans velemeny a kerek 100-as IQ-ju, atlagos, szellemtelen langymeleg. Teljesen erdektelen. Ha barmi mast probalsz kepviselni, eselytelen, mert annyival tobben vannak.
Igazan jo forumot csak igy lehet csinalni, ha nem vagy erteksemleges. Ha ugy moderalsz, ugy alakitod a kozosseget, hogy darabszamra minel kevesebb legyen az az ember, akit kivul rekesztesz, akkor a langymeleged kapod. Rendes kozosseget csak ugy lehet formalni, hogy nem darabszamra, hanem minosegre szelektalsz, barmifele minosegrol is legyen szo.
Ja, meg a forumozas bazi sok ido.
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- Ryzen 5500 pc , Jonsbo RM2 aluminium ház, asus gtx 1660 super, Corsair ddr4 3200mhz 16gb, 27" acer m
- szinte új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia ajándék Apple tok
- Steinberg UR 22 MKII Hangkártya
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 12.15.
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest