Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- MWC 2026: Könnyen megmarkoltuk a Lenovo Legion Tab ötödik generációját
- Házimozi belépő szinten
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Apple MacBook
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- OLED monitor topic
- Google Home/Nest
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
valamikor ezekben a topikokban ilyenkor eleve nem a statisztika került szóba. hanem a pina. az többnyire szép.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
persze az más világ volt, mert voltak itt az újvilágból sokan, meg az óvilágból is, és ment a cset, meg az agyelszívás, és pörgettük a hagymát, és volt vad szex is. inszájd.
és most, hogy Aladár megidézte tildy 2009-es hozzászólását, erősen néztem, hogy mivan?? 2009, és #40000 környéke? itt? ugyanitt? ebben a topikban? az kizárt dolog, mer nemtudom. és még ha nem is váltunk 5000-ként...anno 5000 hsz az 2-3 hónap volt. Na jó, max fél év. de akkor is durva.
öregszünk. én csak 2006 elején kapcsolódtam be az off közösségbe, de nagyjából itt is ragadtam. visszaolvasva a 2006-2007-es beböfögéseimet, azóta meg is keseredtem bizonyos téren, mint a hagyma, pedig nem vagyok egy hagymasrác, mint az ogrék. ráadásul meg hagymasrácok voltak itt, nem is egy.igazából valaki összefoglalhatná, hogy mi történt, mi változott, miért vannak dolgok úgy ahogy, mert nincs én nekem itt semmi bajom senkivel, mert akkor itt se lennék, de mégis, az a fajta offolás, ami 2004-2009 között volt, az valahogy mintha emberközelibb lett volna kicsit mindenkinek. miért? mittudomén...
miért volt akkor egyszerre tízenhuszon sok emberkének ideje fórumban csetelni, most meg már nincs? vagy áthelyeződött máshová? biztos van ahol most is megvan a napi 400-500 hsz, de benézek néha 1-1 topikba... kár azért a 400-450 hsz-ért
mit nem adtam volna anno az auto-refresh-ért, de mire megtaláltam, addigra ki is hunyt a cset. hát hol van már ez?fura, mert kicsit azért itt szocializálódtam fórumtaggá. régen volt sok szakmai, de egy ideje alig. onnan kikoptam, innen nem. és bár nem vagyok a klasszik kocka, kicsit mindig benne voltam az infó világban, az átlagnál jobban, a kockáknál kevésbé. és a mIRC világából ideérve kicsit megváltoztam, megkomolyodtam, ami most innen nézve inkább nem kommentálandó
na, Aladár, most miattad (is) elöntött a nosztalgiahullám, és itt borozgatva fogalmazgatok, pedig megfogadtam, hogy 11-kor alvás...úgyhogy leszel szíves maradni, aki meg még van, meg nem eltűnni
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- War Thunder - MMO Combat Game
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Formula-1
- Samsung kuponkunyeráló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070
- SAMSUNG S25 512GB - navy blue
- HP 255 G8 - 15.6" FullHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR - ÚJ AKKU
- Erős GAMER PC + 120 Hz monitor GTX 1080 Ryzen 3300X Azonnal használható Kipróbálható
- Xiaomi Redmi Note 15 Pro 8/256GB Szinte új,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- AKCIÓ
- 0perces DDR5 4800 vadiúj Ramaxel 2x12GB memória 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)