Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kidus
őstag
Edes istenem, hat most olvasom csak, ahogy benezek ide, hogy in memoriam....
Nem hiszem el :`(
Pedig pont most megyek haza, es siman benne volt, hogy osszefutunk, sajnos senkivel nem beszelek annyit, mint szeretnek.... pedig nagyon csiptem, basszameg, meg el sem olvastam semmi hirt, lehet hogy nem is fogom, nem akarom latni....
Barki barmit mond, joszivu aranyos srac volt, az hogy a forumon nem fogta vissza magat, az azert volt, mert kiallt az igazaert. Legyen szo akarmirol, akar arrol, hogyan kendd meg a vajas kenyeret, ugyis neki volt igaza. Pont ezen mosolyogtam a legtobbet.
Ilyenkor mindig boszen remelem, hogy van tovabb ez utan az elet utan is.
Hianyozni fog. -
Kidus
őstag
Ez valahogy ugy volt, hogy itt tul sok lett az ertelmetlen chat es golyodobalas (
), amit tobben megjegyeztunk, eleg sokszor, es nem nagyon valtozott semmi.
Aztan lett a masik topic, ahol mindenki annyit koszonget amennyit akar, nyomhatja az egyszavas postokat meg hasonlok.
Ebbol aztan az lett, hogy ez a topic meghalt, ott meg a koszongetes helyett kialakult egy viszonylag normalis off topic legkor, idovel.
Csak mar annyira kicserelodott a tarsasag, hogy a regieket nem nagyon mozgatja meg, mi megy ott.
Legalabbis az en interpretalasomban. -
Kidus
őstag
En csak nem irtam ide tobbet, mert egy kalap f*s lett, aztan az lett a vege, hogy lett a masik topic, de mar ez reg tonkre lett teve, eltuntek innen nagyon sokan, akik nem jottek vissza.
Oda se irok, nagy ritkan max, jo regen voltak azok az atrohogott estek meg itt az offban.... -
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
Ma vagyok 2005 napos a forumon

Nem is figyeltem, csak valaki felhivta ra a figyelmem
-
Kidus
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ugy nez ki mint a levendula.
Vagy legalabbis olyasmi
mod: megneztem kozelebbrol, igy mar annyira nem
-
Kidus
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Amugy tenyleg nagyon izgi ez a derby tema, foleg a felhajtas korulotte.
Mert vegulis csak egy par masodperces futamrol van szo, de eszmeletlen draga lovak, milliardos tulajdonosok, mindenhol sznobok, kalapok, a csapbol is ez folyik mindenhol, es mi meg a kozepeben voltunk
Engem is elkapott neha a hangulat, mikor kicsit le tudtam torolni a verejteket a fejemrol, es levegot venni, raadasul pont szerencses helyzet volt, hogy mikor a futam ment, nekunk semmi dolgunk nem volt, igy arrol sem maradtunk le.
Nem hiszem, hogy barkit is megfogna a tema, aki nem tudja pontosan, mirol van szo ( nem lovas, vagy nem errefele el ), de en ertem a sok hozzaszolast, meg a lelkesedest, en is izgultam, melyik paci fog nyerni
Ma is volt meg par ember, aki lusta volt elindulni haza, az egyik lotulaj is maradt, egesz erdekes elbeszelgetni veluk, hogyan elik meg ok ezt az egeszet. -
Kidus
őstag
Es most szepen hatbaveregetem magam baratilag, hogy sikerult vegigmeloznom a 4 napos derby oruletet.
Veeegeeeeee
Van egy egesz nap offom, valoszinuleg vegig fogom aludni, de el kell mondjam, buszke vagyok magamra
Nektek meg szep, harmatos, viragillatu reggelt, meg minden ilyenek.
-
Kidus
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Azt olvastam, hogy a UK megoldasok kozt ez volt a legeffektivebb.
-
Kidus
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Ebben az a vicc, ha ebbol a bogarbol sok van, akar anaemia is lehet belole.
Egyertelmuen verszivok, macskakaja nem erdekli oket, keptelenek lennenek belole fogyasztani, tekintve, hogy szivo szajszervuk van. Agyban illetve kornyezo butorok repedeseiben laknak, kicsit kisebbek, mint a hangyak, viszont ugyanolyan gyorsak, es bucira szivjak magukat, mint a kullancs.
Felhivtuk a pest controlt, holnap delutan jonnek, remelem ellatnak par hasznos infoval.
Agynemu epp mosodik, utana nejlonzacsi, es be a melyhutobe 3-4 napra.
Ruhak szinten mosasban mind ( eleg sok van, epp 6 geppel mosunk ), utana szobatol tavol tartva.
A holnapi vizitig azert bizti kedveert befujtunk mindent, de nem tudom, mennyit er.
Termeszetesen abban az agyban nem alszunk jo ideig.
Rajtam nincsenek csipesek, mert en nem aludtam abban az agyban, valoszinuleg a masik "mentes", azt fogjuk hasznalni.
Istenem milyen randak ezek..... remelem sikerul oket eltuntetni az utolso szalig. -
Kidus
őstag
En nem tudtam valasztani, hogy voros, vagy szoke, ugyhogy lett voros-szoke csikos

-
Kidus
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
Jah, arra ebredtem fel.
Bar engem nem razott meg ennyire. Csak kilestem a szemhejam alol, felkeltem, megcsinaltam a kavemat, kevergetes kozben elgondolkodtam, hogy vajon tenyleg foldrenges volt-e, vagy csak megint felrobbant egy kocsi a garazsban ( itt megallt a kezemben kicsit a kanal ), most meg lelkileg keszulodok a 18 oras munkanapomra
-
Kidus
őstag
válasz
neduddki
üzenetére

Most jottem ra egyebkent, hogy lehet itt olyat kapni, hogy fagyasztott kesz teszta szosszal meg mindenfele dolgokkal, pl. amit most eszek, az csirkes, paradicsomszoszos, es van benne asparagus, de meg van a hutoben garnelas is

Nagyon fini, es megsporolok magamnak fel ora fozocskezest legalabb, ez 10 perc alatt kesz
Ja es ez nem porbol van meg nem szaritott ize....
Csak azt nem tudom, miert tartott 10 honapig, amig megtalaltam. -
Kidus
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Hulye -
Kidus
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Mé?
Tudod hanyszor rohogtem szet a fejem mar?
-
Kidus
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Jah, atevezett bazzeg...

-
Kidus
őstag
Cheap-ass
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
( ezt tiv uzeni
)Kulonben is, szerelgessen a halal, meguntam en mar azt reg.
Ez mukodik, nem kell a rendszerrel se szarakodni, nincs gondom semmifele beallitasokkal, lustasag fel egeszseg ugye
A legutolso PC-m neha ( najo, az esetek ritka tobbsegeben
) megadta magat, es csak akkor volt hajlando elindulni, ha egy isteneset belerugtam.
Akkor kerult hozzam a maci, PC kikapcs, ez meg azota fainul alkalmazkodik hozzam.
Igaz mar regi, kicsit lassucska, megjarta az oceant is ketszer, plusz meg repult ezen kivul is ketszer-haromszor, ugyhogy mar ujat kene venni, de meg igy fellabasan is jobban bejon, mint a PC. -
Kidus
őstag
Amugy errol a "miert lett mod" kerdesrol ez jutott eszembe

-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Hamer kiafranc gondolta volna hogy az ures cigisdoboz hatuljaban tartod

Sorokkel meg te is logsz, csak az a baj, hogy en sosem emlekszem, pontosan miert es mennyivel.
Viszont amint itt vagy, meghivlak annyi sorre, amit kepes vagy meginni egy este alatt
szerk: ja es az ajanlat csak addig a pontig ervenyes, amig az en soromhoz nem ersz hozza
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Jah, most hogy igy emlegeted, maris hianyzik a nyari tomeg a buszon, a jo kis fulledt buz, meg a honaljkutyak, es ahogy a nagy zotykolodes kozepette hozzam simul a 120 kilos izzadt allat, mikozben a mellemet bamulja.
Telen meg a szanaszet fagyas a megalloban, negyed orakat varas 5 perc helyett, menetrend is csak viccbol kiteve ( mar ha megvan meg ), aztan a beerkezo buszrol lefolyo tomeg elol kiterni probalas majd a visszanyomulo tomeggel egyutt kuzdes a feljutasert, hogy aztan kinyomjak belolem a szuszt is, mire a kovetkezo megalloba erunk.
Milyen kar is, hogy mar nem buszozom
-
Kidus
őstag
Hjajj...
Tegnap elmentunk kicsit kimozdulni, talaltunk egy "Road to Marocco" nevu helyet.
Nagyon kis hangulatos, az egesz olyan, mint egy bolt, kozben lehet enni finomakat, Gyros-tol a Baklava-ig, meg van a csokanak igazi finom bora, pedig nem vagyok egy boros, de ez nagyon ott volt. Harman megittunk 2 uvegcsevel, es ma reggel arra ebredtem, hogy egy kurvanagy vizipipa figyel az asztal kozepen, haver meg most hivott, hogy egy bazinagy marokkoi dobbal ebredt
-
Kidus
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Az mar olyan reg volt, hogy tan igaz sem volt.
Arra, a csucsra...
A csodaszert pedig hatarozottan megtiltanam, ha eszebe jutna
-
Kidus
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Amit en Prodigy-tol nem ismerek, az nem is letezik

-
Kidus
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Meguntam egy ido utan.
Maradtam a Prodigy, Metallica, Guns kombonal
Mindent meghallgatok amugy, jazz, blues, rock, filmzenek, pop, neha meg operat is kenytelen voltam (
), mostanaban leginkabb Guns, Norah Jones, Katie Melua, Neha Lorena, meg Timbaland 
Ja meg Oasis. Ki ne felejtsuk. -
Kidus
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Marmint Westbam?

En is csiptem regen.... -
Kidus
őstag
"De szerintem az igazi szerelem minden észérvet elsöpör."
Naja, minket is csak egy ocean valasztott el, meg egy darab papir, ami 2 evunkbe kerult. Amiken atmentunk, gondolom ez az ido az elettartamombol is lecsuszott
De ilyenek az erzesek. Nincs eszuk. Es igy utolag orulok, hogy ez igy van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), amit tobben megjegyeztunk, eleg sokszor, es nem nagyon valtozott semmi.

) foldrengesem, minden reggelre rendelnek, mikor kelni kell, fel ev ota eloszor volt idom kavezni
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)