-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
RexpecT
addikt
Üdv!
Mi lenne az a DG egyes userek avatarjának jobb alsó sarkában?

-
RexpecT
addikt
Az előbb kivégeztem a Skins-t.

-
RexpecT
addikt
De jó látni, hogy ngabor megint modi lett
. -
RexpecT
addikt
-
RexpecT
addikt
Egyet az elején tisztázok:nincs bajom senkivel, főleg nem veled.Nem akarom osztani az észt(erre jön a válasz,hogy akkor ne tedd
), mert egyet értek Race-el is meg Veled is,és talán még értelme is volt ennek az ON-OFF topiknyitásnak(így utólag látva).Namármost, ha jól emlékszem Te is használtad chat jelleggel ezt a topikot, szóval nem értem hogy miért vagy úgy oda. -
RexpecT
addikt
-
RexpecT
addikt
-
RexpecT
addikt
-
RexpecT
addikt
-
RexpecT
addikt
-
RexpecT
addikt
-
RexpecT
addikt
Nekem is volt/van több TP-Link cuccom, eddig én nem csalódtam egyikben sem.
Kábeles netem van dinamikus ipvel,összekötöttem a modemet a routerrel semmit nem kellett állítani(Hw-s tűzfalat azt azért belőttem) azóta is megy szépen.Egyébként TL-R460 típusú router. -
RexpecT
addikt
-
RexpecT
addikt
-
RexpecT
addikt
Minek ha úgysem használja
? 
-
RexpecT
addikt
-
RexpecT
addikt
ha leszel és visszaolvasol akkor írd már meg hogy hol éri meg váltani ft-ot lej-re(Nagyváradon).Vagy nincs ilyen a legkisebb is számít pénzváltó

-
RexpecT
addikt
-
RexpecT
addikt
-
RexpecT
addikt
-
RexpecT
addikt
-
RexpecT
addikt
Mi az a free leach?
-
RexpecT
addikt
-
RexpecT
addikt
-
RexpecT
addikt
-
RexpecT
addikt
-
RexpecT
addikt
Piszkos edénybe csak nem főzhet

-
RexpecT
addikt
-
RexpecT
addikt
-
RexpecT
addikt
-
RexpecT
addikt
-
RexpecT
addikt
-
RexpecT
addikt
-
RexpecT
addikt
Már 4 óra de fizu még nincs a számlán...Vagy csak az Otp-s egyenleglekérdező kaki

-
RexpecT
addikt
-
RexpecT
addikt
-
RexpecT
addikt
-
RexpecT
addikt
-
RexpecT
addikt
-
RexpecT
addikt
Szítdíboltam az ujjamat szóval itthon vagyok a héten.Ez jó?
-
RexpecT
addikt
-
RexpecT
addikt
-
RexpecT
addikt
-
RexpecT
addikt
Valaki tud egy normális wide-os háttérképes oldalt?
-
RexpecT
addikt
Van olyan munkatörvénykönyv ami csak a diákokra vonatkozik?
Pékségben dolgozom aztán már szinte mindent megcsináltatnak velünk.Múltkor is 8 órát nyomtam le kemencézéssel közben 10 perc kajaszünetem volt...
Elvileg csak kenyeret kellene szeletelni....Jah és csak azért kérdezem itt mert az OT-népe annyira okos
. -
RexpecT
addikt
-
RexpecT
addikt
-
RexpecT
addikt
-
RexpecT
addikt
-
RexpecT
addikt
Sziasztok szarvasok,sasok,kutyák,katicabogarak!
-
RexpecT
addikt
-
RexpecT
addikt
-
RexpecT
addikt
Valaki tudna linkelni valamilyen leírást hogy mik az előnyei ha egy monitoron DVI-csatlakozó van?
-
RexpecT
addikt
503,503,503,503,503.
-
RexpecT
addikt
-
RexpecT
addikt
-
RexpecT
addikt
-
RexpecT
addikt
Bleeeeeeeeeeeeeeeeeeee.Broáf.
-
RexpecT
addikt
-
RexpecT
addikt
-
RexpecT
addikt
-
RexpecT
addikt
Ráizzítom mutter-t
. -
RexpecT
addikt
-
RexpecT
addikt
-
RexpecT
addikt
Tegnap dolgozott mindenki, ma meg halottak.

-
RexpecT
addikt
-
RexpecT
addikt
-
RexpecT
addikt
-
RexpecT
addikt
-
RexpecT
addikt
Megyek Bsg-t nézni.
-
RexpecT
addikt
-
RexpecT
addikt
-
RexpecT
addikt
-
RexpecT
addikt
-
RexpecT
addikt
Winner ezt nem kellett volna
.Amugy Caps-lock-ot is moderálni kell hirdetésben? -
RexpecT
addikt
-
RexpecT
addikt
-
RexpecT
addikt
-
RexpecT
addikt
-
RexpecT
addikt
-
RexpecT
addikt
-
RexpecT
addikt
Bash bácsi megerősítést kérek!
Anyu halotta (és látta?) a tévében hogy Amerikában korlátozzák a rizsfogyasztást.Mondom wtf
Kizárt dolog, szóval várom a megerősítésedet
. -
RexpecT
addikt
-
RexpecT
addikt
Lenne egy olyan topik ami a Vista/Xp kinézetével (tehát az asztal) csinosításával foglalkozna de az istennek sem találom
.Help! -
RexpecT
addikt
Akkor számodra ha jol sejtem 8-9 óra körül jön el az "időben lefekvés".
-
RexpecT
addikt
Ejj, ma pedig le akartam feküdni időben.No mindegy Elég 6 óra alvás is
.
Jó éjt minden fogtündérnek! -
RexpecT
addikt
Megyek wowozok kicsit aztán alszok.Jo ejt!
-
RexpecT
addikt
Ejj ez már aztán titkos lehet
.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 5800U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.
), mert egyet értek Race-el is meg Veled is,és talán még értelme is volt ennek az ON-OFF topiknyitásnak(így utólag látva).Namármost, ha jól emlékszem Te is használtad chat jelleggel ezt a topikot, szóval nem értem hogy miért vagy úgy oda.
.
),Reaper.
Max re(x)spect!

.
.