Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kételkedem
üzenetére
sry, dupla lett

-
válasz
kételkedem
üzenetére
Nem is tudtam, hogy krumplit kéne rakni a kókuszgolyóba

Nálam csak cukor, keksz, kakaó, kókuszreszelék, margarin, meggy belőtt leve megy bele és nagyon finom
-
Hát itt sincs mostanság valami nagy forgalom
Üdv mindenkinek! -
Jóéjt mindenkinek, mert én nem megyek aludni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
venember83
üzenetére
Canon Pixma iP3500? vélemény?

-
válasz
venember83
üzenetére
Viszont az se jó hogy ha jön a kiscsaj, fülében szól a zene, és úgy lép le a járdáról hogy oda se néz...Oké, hogy az autós lett volna a hibás, de ő mit ér azzal ha elütik?

-
Hi all!
Sry hogy ide írom ezt a kérdést, de még ma kéne a válasz és itt sok szaki megfordul
Szóval 10-15k között melyik nyomtatót érdemes venni? A lényeg hogy jó minőségű legyen és olcsó legyen hozzá a patron
(Persze most az utángyártottra gondolok) Ennyi pénzért kapok olyan nyomtatót, ami fotópapírra szép képeket tud nyomtatni?
Köszi 
-
Hi all!
illu kollégával szeretnék üzletelni, és most látom hogy egy időre bannolva lett.Óvatos vagyok, nem szeretném hogy valaki becsapjon, így megkérdezném miért lett bannolva? Nyilván rossz helyen kérdezem, de ilyen kérdéssel mehetek a Moderátort keresek! topicba? -
Eszembe jutott hogy tulajdonképpen ha egy összegre azt írjuk hogy pl 60k akkor mit is értünk a "K" alatt? Ha jól tudom az ezer az rugó, a száz meg kiló.
-
válasz
venember83
üzenetére
Na pont ezt akartam megkérdezni

-
Sziasztok!
Nem tudom hova irjam ezt a kérdést, úgyhogy ide írom
Na szóval érdekelne hogy nem-e tud valaki egy olcsó, de megbízható utazási irodát. Egyiptomi utakat néztem, mi 4en mennénk, de max 420k van rá, 425kért már nem megyek

Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- APPLE Airpods PRO 3 , Airpods 4 Airpods Iphone 14 15 16 17 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Üdv mindenkinek!![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Szóval 10-15k között melyik nyomtatót érdemes venni? A lényeg hogy jó minőségű legyen és olcsó legyen hozzá a patron
Na szóval érdekelne hogy nem-e tud valaki egy olcsó, de megbízható utazási irodát. Egyiptomi utakat néztem, mi 4en mennénk, de max 420k van rá, 425kért már nem megyek