Hirdetés
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Utolérte a komponenshiány az OLED-es Steam Decket
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
egy kis pénz...
lejárt a műszakim, olajcsere is most esedékes, ráadásul annyi helyen meg van húzva a kocsi hogy már nem bírom nézni, ki kellene javítgatni. de ennyi mindenre nincs lé...ráadásul kecskeméten kellett hagyni a tütüt, mert ott hamarabb és talán olcsóbban megcsinálják. így viszont nincs 1 hétig autóm.
vettem 2 hetes bkv bérletet, megvettem 5300ért a bérletet és még 230 ftért vennem kellett bérletigazolványt vagy mi a szöszt, amivel érvényes. "mert így be lehet azonosítani, és nem lehet vele visszaélni"
kérdem én, személyi igazolvány számához miért nem lehet kötni? az alapján nem lehetne beazonosítani hoyg az enyém? azért nem kellene külön fizetni, fényképet csináltatni...
nem a 230 ftról van szó (bár gondolom ez is jólesik nekik) hanem hogy elmegyek megveszem a drága bérletet és (mivel persze nem tájékoztatnak, találjam ki magam) az ellenőr szól, hogy ez így nem ok, megbüntet. büntesd anyád, most vettem a bérletet 5300 szaros forintért, mi a rák bajod van? hát ehhez kell bérletigazolvány. ja mondom nem elég ha megveszem, még másért is fizetnem kell hogy használhassam amit vettem? konkrétan: igen. és ezt a kisujjamból szopjam ki? nem, a bérlet hátulján ott a tájékoztató. na mondom remek, még a végén tényleg megkúr az ellenőr. fogtam magam odakísértettem magam a pénztárhoz, ott ugye kiderült hogy fényképes ez a szar, hát majdnem felrobbantam...mint ahogy most is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- Macska topik
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Milyen autót vegyek?
- LEGO klub
- Formula-1
- Milyen routert?
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G513R // Ryzen 7 6800H // 16GB RAM // Samsung SSD 990 Pro 2TB + 512GB SSD // RTX 3060
- Asus Rog Strix G713R // Ryzen 9 6900HX // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 3080 8GB
- Prestige 14Evo A12M 14" FHD IPS i5-1240P 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- Új magyar Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16/32GB 512GB 2028-ig garis! Csak februárban extra akció!!
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus Zenbook 14 UM425IA! R7 4700U / 8GB / 512GB SSD!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest