Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Utolérte a komponenshiány az OLED-es Steam Decket
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bolondember
üzenetére
Néhány kivételtől eltekintve fejvadászoknál vagyok regelve. (itjob, topjob, grafton, frissdiplomas, cvonline)
Folymatosan kapom a hírleveleket, illetve kb 2 naponta átolvasom a listájukat is. A probléma, ,hogy az esetek 90%-ban a hálózattal foglalkozó álláshírdetésekről kiderül, hogy ők valjóban programozókat keresnek, csak nem képesek nevén nevezni a gyereket, inkább specialsitákat, meg mindenféle marhaságokat írnak megnevezésként.

Nolf: köszi, bár eddig nem találtam a lejelentkezés gombot sehol.
Ja és még valami. Ha még valaki beszól, hogy a BMF-Kandós diplomával kapkodják az embereket, ezt a helyszínen megrugdosom.
Kb 2 hete foglalkozok erőteljesen a munka kereséssel, de van jó pár hely (nem kevés), ahová legalább 1,5 hónapja jelentkeztem és mágcsak email-t sem kaptam
Új hozzászólás Aktív témák
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Filmvilág
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest