Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Sulinak vége (
), vizsgatájm start... -
VoDaFoNe
aktív tag
Jajjanyám...
Szoknya (kockás!) tűsarkú egy póló szerűség meg egy fekete vékony dzseki.. jajjanyám.. -
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Engem időnként a macska karmolászik össze éjszaka, bedbug nincsen...
10 évesen a lököttje még mindig hajlamos a lábujjamat játéknak nézni
-
Verus
senior tag
Van amikor az van amikor nem. Tegnap délután megcsináltam a mai fél napom munkáját. Megy egyébként is, egy vállalkozás sajnos sokat áll, köszönhető a legutóbbi leállásunk a népszavazásnak. Nincs túl sok munka az országban sajnos, ha az emberek nem mennek és nem csinálják, addig nekem nincs sok munkám.
Bubu: . ?
-
1010
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
aztán meg az érettségid

-
(Kolombusz)
veterán
Ma lesz a ballagás.
-
Bubu79
addikt
Kizárt - a CD lejátszót magam javítottam, nem megfelelő zene esetén fagy a rendszere

Verus: Simán, csak kell egy utánfutót szereznem, mert nem fér el a két hangfal egyszerre a gépben, pedig nem kicsi a csomagtere

Tim82: Khm... Maradjunk annyiban, hogy a gépezet metálra van hitelesítve

-
tildy
nagyúr
Ez egy kicsit félreértelmeztem
Tudod, fű...
------------------------------
Én is most vacillálok, mert egymagam albira 80at kiadni, oké koleszban elvagyok még 1 hónapig, de utána ...szal lehet lakásvétel lesz, de akkor meg már...nincs kedvem panelba, tömbházba költözni egy kis lukba
Szóval kertes kéne, de azok meg 12 milliótól kezdődnek
annyit meg egy embernek nehezen adnak...
Nagy dilemma ez...
-
Bubu79
addikt
Egy kismegszakító csodákra képes, az biztos
Csak hát időnként visszanyal a fagyi és vannak olyanok, akik nem veszik a célzást - lefáradnak és zongoráznak egy sort, mert hát honnan tudhatná, hogy a cirka 40 lakás közül ki is volt az, aki lenyomta az övét...Van itthon egy pár saját építésű hangfalam - cirka 100W környéki teljesítménnyel, de tisztességesen megépítve, nem a kicsi dobozos PMPO-s teljesítményű típus. Van hozzá egy 2X35W-os régi erősítőm, normál hangképpel, 10-ig skálázott hangerőszíbályzóval, plusz egy őskövület CD lejátszóm - mégis lenyomja a tuc-tuc hifiket már 3-as állás környékén és észbe szoktak kapni, amikor felcsendül a a Kismalac, kismalac engedj be, nem engedlek .... a ....
Érdekes módon lejjebb lehet venni Bódi Guszit is meg a többi slágergyárost is utána...
Szerencsére ritkán kell bekapcsolni

-
Verus
senior tag
válasz
Bubu79
üzenetére
Akkor inkább nem mesélem el az egyik szombat esti sztorim amikoris az önjelölt DJ szórakozásának egyetlen kis kapcsoló használatával megszüntettem..... De jó hogy közös velük a kapcsolószekrényünk

Hold: Azt lehet is, bár jobbára csendes egy lakóház a miénk, de azért a családi ház és legfőképp az egyedüllét sokkal jobban illene az általános idegállapotomhoz.

-
Hold
őstag
Most már kezdem értékelni a családi hazban egyedűl élés előnyeit

-
Bubu79
addikt
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Garantált ébredést csak a kedves szomszéd tud okozni, 300W-os tacskó gazdaságos fúrógépével és kitartásásval
Bár valami lehet vele, mert már rég hallottam 
De igazad van, jó étvágyat az étkezőkenek

-
venember83
nagyúr
Megvolt a korai ebéd is, de hogy mit ettem az teljes talány. Gondolom valami csirekhús, ehető volt, szóval ezzel problem egy szál se, csakhát kevés... Hiába, a sportemberek már csak ilyen éhenkórászok...
-
kicsitomi88
őstag
Pinát reggelire!
Jó étvágyat!Garantált ébredés!
-
nolika
senior tag
EGY fontos kérdés: Super mario-t keresek! Lehetőleg emulátoron, tehát h gépesn fusson, és mindhárom világ kellene!!! Most telón azt nyomom, atomjó!!! NINCS MEG VKINEK
??THX

-
Verus
senior tag
Jó reggelt! Te is dáthás vad?
Napi 50 zsepi, és már nem is olyan szörnyű. Orrod neked is olyan már mint a paprika?Akkor majd jön, 100-as papírzsepi nem elég 2 napra
Már csak bónusz a bohócorr 
nolika: Én nem tudom, lehet allergia is plusz egy kis dátha...Jó kombináció, atom

-
Tim82
félisten
jó reggelt... náthás vagyok és rosszkedvű. szar idő van. helyzetjelentés vége.
Verus: szia
nem, csak el van dugulva és nehezen lélegzem. ez még nem a cseppfolyós stádium. 
-
csapos2
addikt
Ha nem sikerülne Jancsinak, ezt a módszert fogjuk alkalmazni: [link]
-
-
tildy
nagyúr
-
Verus
senior tag
válasz
Flatron710
üzenetére
A májuskosarat az anyukádnak kellene odaadnia.
Borsodban így szokás, hogy az anyósjelölt adja át a lánynak, persze neked is ott illik lenned. 
-
Flatron710
tag
Sziasztok!
Remélem, hogy itt lehet ilyet kérdezni? A májuskosarat egy barátommal kell elküldeni vagy én vigyem személyesen? kb. 50-50%-ban hallottam már ezt is, azt is...
Előre is köszi a segítséget! -
1010
őstag
na valami téma
-
Bubu79
addikt
Mézes-cseresznyepárltos jó reggelt Mindenkinek

-
NoLF
veterán
jó reggelt!
már alig várom a 4 nap pihit, ilyenben legutóbb szeptemberben volt részem
-
1010
őstag
hahó
reggelt
holnaptól 4nap pihi
délig alvás
nők kergetése
meg inek -
Verus
senior tag
Jó reggelt! Bár most nem süt nap (legalábbis itt nem), azért kellemes napnak nézünk elébe. Utolsó munkanap a héten, holnaptól Miskolc Rally, kell ennél több?

Ja azt kihagytam, hogy megtekinthetem Karda Bea művésznőt is teljes valójában, ez azért nem semmi.

-
7
addikt
Szépjóreggelt! Mindjárt fogat mosok, aztán elbicegek súléba. A francba is, hogy még mindig annyira fáj a bokám (tegnap kiment)

-
Winner_hun
félisten
válasz
ngabor2
üzenetére
Ha ennyire ráérsz, akkor az ékezeteket a karaktertáblázatból (vagy minek híjják) írd be. Ha nem tudod, hogy hogy vannak, akkor keress rá guglin, hisz időd mint a tenger. Azt ne válaszold, hogy tenger sehol, mert írtad, hogy unatkoztál, ergo időd is van...
Jahogy lusta is vagy. Pff![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
ngabor2
nagyúr
jo reggelt minden korankelonek a hepatologia folyosojarol. visszaolvastam, nagyjabol felesleges volt. de legalabb nem unatkoztam. meg itt van ez a le-internetezheto havidij is. bar a picinotit is hozhattam volna, kenyelmesebb es ekezetesebb lenne az iras.
-
tildy
nagyúr
Jó reggelt huszárok és huszárinák

-
Thrawn
félisten
Jó éjt off népe!
Neked is

-
Tim82
félisten
-
-
Winner_hun
félisten
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Mé' szerkesztetted ki?
-
Tim82
félisten
Hát, a mai randi alapján ez a nő(ügy) zsákutca, kölcsönösen nem jövünk be egymásnak - ill. nekem bejön, csak biztos vagyok benne, hogy egy hónapon belül megfojtanám.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kicsit sajnálom, hogy lehúztam a klón a másikat...
De hát IJB. 
-
válasz
tiv61us
üzenetére
hát ez evidens, a töketlen fecskék repülési sebessége is attól függ, hogy európai vagy afrikai
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ui. megjegyzem, nem ittál még svéd sört.
ott 2%-os a sör, amit még lehet árulni a közértben. van mindenféle márkából, heinekkenből is![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ami 2% fölött van, azt cska az állami alkohol-monopóliumban lehet venni. -
tiv61us
őstag
mindent osszefrocsolt a holdsugar mama ott kint
akik elnek azok delnek mennek, akik haldokolnak eszaknak
-
tiv61us
őstag
ajlikegemenc
visszatekerodott
-
Racecam
nagyúr

-
tiv61us
őstag
de lerug egy angyaltalp
-
tiv61us
őstag
ajlikegemenc
visszatekertem

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ez már nekem is sok egyébként
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ja, igen... Jútúbos videó, hörgős, morgós, káromkodós 
Szóval kertes kéne, de azok meg 12 milliótól kezdődnek

??