Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
inkabb itt duhoingom ki magam:- (((
oldalakon at szenvednek hogy me nem megy vkinek egy alaplapi vga-ja tavoli asztallal, en nezek ertetlemul me nalm is van belole jopar iiiej alp es semmi gond vele, erre kiderul hogy a marhaja nem rakta fel a drivereket /vagy nem keresett jobbat/:- ((( es mndezt egy iojjan embertol akirol eddig ugy tunt nem a fakezuek tarsasagat gyarapicsa
ehhhhhhhhh:- (((udv
neduddki
-
1010
őstag
szar az élet(most már a gépem is)
engem senki nem ért meg -
ngabor2
nagyúr
jó reggelt... izé, napot. asszem reggeli helyett ebédet főzök.
-
Tim82
félisten
Na de a #30790-ben feltett kérdésre adható válaszra komolyan kíváncsi vagyok.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ParanoidAndroid: honnan veszed, hogy nem egy (általa elképzelt
) archaizált formában ír? -
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Tudom hiba volt, de visszaolvastam és akkor is csak furán néztem magam elé a kolléga hsz-it olvasgatva - de a hiba hótziher, hogy az én készülékemben van

-
Maotun
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
amikor az angol a világnyelv.
ezt a világ nyelvészprofesszorai a SZORBONI KONFERENCIÁN Nem igan támasztották alá,
Székely: Hova- Hova Újmagyar Há du Ju DÚÚÚ
Elá ! juluk oj jou vau régi magyar jelentése ma elájulok oly jó vagy legujabb magyar:
ÁJLÁVJÚÚÚÚÚÚ
Teller EDE ( furcsa név jelentése az élet forrása) ATOMbombesz apucija Mondta:
Felfedezéseim közűl arra vagyok a legbüszkébb hogy a magyar nyelv az egyetlen a világon......?
EGY két kör a világhálón az rágyühet az ember kölke ho té n le igAZ
Roma a latinnal korcs nyelv az ösi inteligens nyelvből felejtett nem keveset 46 betűs 14!
magánhangzós rovásírásos ABC.-nket betiltotta de anyáink nyelvét nem vághatta ki
Vatikán és A Juda Keresztény hatalom - Keleti vallások Ortodox Ordos i kultúra összekabcsolása volt Vajk Királyunk elképzelése az ösi hit megtartása melett.
Szerintem tudományosan is rendszert kéne váltani hogy ujra ugy vágjon a magyar ész mint valaha Hahahahhahha .
Még a Tecno is itt találtuk ki a gödörbe kb 20 000 éve odvas fa rácsap tec o tec o duc duc
a csontsípba meg i í tec duc dub dub i í . ezvolt a Kárpát medencei ösember első zenéje
páran nem fejlődtek ennél tovább még mai is ez megy az agyoxidállóba ocsid disco régen jobbról balra is irtunk pálcika betüvel mint a summérok
ÉBREDJ MAGYAR TUDÁS FORR A DALOM ! -
tiv83us
veterán
Hajnal 4 lesz mindja. Ideje bevetni magam ujra az eletbe, szevasztok

-
bolondember
MODERÁTOR
-
rarri
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
Mások ölnének azért, ha " ilyen " problémáik lehetnének! .

Tim: szép az idő,sétálj egyet, hátha szembe jön egy leányzó.

-
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére

gyerekként imádtam!

-
bolondember
MODERÁTOR
télleg - kakaórol jut eszembe:
mit láttunk a tacskóban vasárnap? Mit?
B - E - D - E - C - O kakaóport...

Hány éve nem láttam ilyet, atyaisten..

-
rarri
senior tag
Sziasztok! Szép napot szeretnék kívánni mindenkinek!

Raf: Hamar végzel, aztán jöhet a szerelem.

Nyuszika: azt elhiszem!

Majd jövök !

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Maotun
üzenetére

Amúgy meg jó reggelt mindenkinek - nincs is annál rosszabb, mikor az emberfija aludna, aztán az ágy meg kidobja magából - de legalább moshatok, takkerolhatok míg Zsu haza nem jön...

ui.: ha valaki kér madárlátta töltött káposztát meg kevés sütit - jöhettek, korlátozott mennyiségben elérhető nálam, csak tejfölt hozzatok...

-
csapos2
addikt
Kérdés:
Tételezzük fel, hogy egy hajléktalant felvesz valaki a kocsijába - jó, tudom, hogy nem, de most igen - autókáznak, egyszercsak balesetet szenvednek és a hajléktalan nagyon csúnyán megsérül. Mentő helikopter megy érte, elviszik a kórházba, ahol ellátják, megmentik az életét. De, nincsenek papírjai, nincs biztosítása, rokonok, ismerősök nem jönnek látogatni.
A kórházi ellátást behajtják rajta, vagy ilyen esetben ettől eltekintenek?
-
venember83
nagyúr
GOTO ... WORK
Remélem délre hazaengednek, nincs sok kedvem ehhez a kivételes bánásmódhoz, csak az új emberkéket behívni péntekre, a régebbi alkalmazottaknak szabadnap. Diszkriminálnak, biztos azért... mert... mert... csak.
-
tiv61us
őstag
tovabb is neztem anapkeltet sajnos
4 szaxervezeti vezeto
1 megugyahogy iknez
masi k harom fodrasz es borotvamentes
gaz
na megyek vissza dogozni mert lelonek -
tiv61us
őstag
hat nana hogy mirelit
az is zacskoban van
vagy dobozban
de jo is az
nagyanyam meg csinalta, anyukam mar mireliteztt
itt meg nem is van
en ma kivetelesen rendes etelt ettem
isteni karfiolt, meg ilyen almas csirket, elotte iceberg salata
most sor es meg visszanezek, a varos megallt es allva is marad vasarnap estig
mikozben nyuzsoge, mindenki az utcan, de gyalog
telaponak kikotottek a netet? vagymivan? -
Maotun
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
az bánom hogy kővel nem tudsz megdobálni fórumon, a beszóláson túl jöhet más is had edződjön a HITEM

-
poffsoft
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
ez az additív vagy melyik volt (red+blue+green=white); a másiknak mi is a neve??? (Red+Blue+green=black)???
/mmeginmirő marattam le.... legalább nem kapok bant...
/ -
VladimirR
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
sorbol minden mennyiseg johet
van olyan forumtars is, aki jelenleg tobb, mint 25 rekesz sorrel tartozikmas: kurvajo ez a hozzaszolaskereso, megtalaltam pl, hogy grafiqs inditotta a fenti idezetet (most sajna nem tudom megnezni, mivel erdemeltem ki, mert az msn logjaim 300 km-re vannak tolem, s lusta vagyok rdp-zni)
vagy az egyik kedvenc ilyen postom is meglett (reggeli istentisztelet - lol) -
csapos2
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Szerintem kakaógyári minőségellenőr. De nem biztos, mert lehet, hogy fejőnő.
-
Maotun
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
computer segitségével is össze jön 7 év mulva, az ember marad helyben, érzete lessz maipulálva de irányítottan, nem mint drog, alkohol,
Béke veled testvérem, megyek a Van ba alszom egyet, ezt csípázom benn nem köl agyalni jövőn, meg multon, hacsak nem álmodik az ember. tudatom idelye illenkor áll. csak az ora ketyeg szóval megyek megállítani a időt. Jó éjjt szak mint megszakít és át!
a parszt mindenemet mi' -
VladimirR
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
igen
mitobb, sorrel kell elhalmozni imadatotok jeleul -
Maotun
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
az cefre nékül is görbe a görbe pedig sok kicsi egyenes is lehet lényeg hogy az emger ha érdekli szabadon donthet mit használ fel a természetből.
-
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
bizonyam!
alkohol segitsegevel meg teleportalni is lehet: iszol meg egy poharral es otthon ebredsz -
Maotun
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
uruki akhád sémi magyar nyelv összevetésével gyermekem isten szerelme istenszerelmétől, én szerelmem.
A világmindenség nem keletkezett, van. és változik, a változása állandósága.
keleletkezése előtt, a folyton változó viszonyítási pont tétele miatt, a jövő volt.
Véges végtelen . -
parandroid
félisten
válasz
Maotun
üzenetére
De ennek nincs értelme...
Hogyan lehet egyébként spirituálisan befolyásolni? Úgy mint kérdést megkérdőjelezni?
Szerk: Amennyiben a spirituális megközelítés alkoholost jelent (spiritusz, mint alkohol), akkor a befolyásnak is rögtön lesz értelme. És tényleg, az alkoholos befolyásoltság valóban görbítheti a teret és az időt.
p
-
Maotun
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Ez is jó válasz de van régebbi is
A tér és idő érzet relatív, aki érzékeli befolyásolható spirituálisan, mozgás (bolygóközi utazás) illetve tér comp segítségével... -
VladimirR
nagyúr
válasz
Maotun
üzenetére
masodik kerdes: a Mindenseg valojaban a Nagy Zold Trusszento orrlikabol esett ki eredetileg
negyedik kerdes: ha jo az ido, a tomeg lemegy a terre
hatodik kerdes: valami paraznalkodast jelent, mert ahogy halasz judit (asszem) is megenekelte, ingyombingyom taliber, tutaliber maliber az erdobe' -
-
parandroid
félisten
válasz
Maotun
üzenetére
"A tér összefüggése az idővel ?"
Ezt történetesen tudom. Sőt, a tömeggel is összefügg: ha jó az idő, a tömeg lemegy a térre.
A "Fele sem igaz" egy tévés vetélkedő volt akkoriban, amikor a tévés vetélkedők még tényleg jók voltak, de látom te nem ismered.
"Az éremnek hány oldala van ?"
Ez is vicces. Valójában egy oldala van, egy eleje, meg egy hátulja, ha szemből nézzük persze hol van a szemből: az egész perspektíva kérdése.

Ja, kihagytad a klasszikus: mi volt előbb, a tyúk, vagy a tojás? kérdést, meg hogy hány éves a kapitány? Hupsz, a tyúkos volt.
p
-
Maotun
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
30737 re dobtad a 3739 et.
Tálentum/Géniusz felvételi kérdések
Van - e isten ?
Hogyan keletkezett a világmindenség?
Az éremnek hány oldala van ?
A tér összefüggése az idővel ?
mit kódól az iciri piciri ?
mit jelent az ingyombingyom ?
Különítse el a ying - yang jelet, jelentését a Hol Volt Hol Nem Volt ?
Mi volt előbb tyúk vagy tojás?
miért mond a baba születéskor ÓÁÁÁÁ ÓÁÁÁÁT? -
Maotun
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Mivel indokolod a kérdésem megkédőjelezését?
-
VladimirR
nagyúr
lol, felfedeztem az elso olyan dolgot, ami miatt hasznos lehet a rios5-tel bevezetett permalink
p.s.: gumioptika a alfeletekbe, ti elmagyarosodott szlovakok (ha eti valaki)
Viktor0610: ez az eredeti, csak peterkeT lusta keresni ^^
-
-
Maotun
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Tenn nes, volt hun nyelven jobbról balra sennnT szent?
A latin tudta ezt?
Róma miért vette el a pálcika betűket? miért irtotta a macskákat pápai rendelettel,
Árpádházi templomaink miért romok? miért Ny-Ki tájolásuak?
Miben állapodik meg
Koppány és István a csata előtt? -
VladimirR
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
probald ezt (a szerzo hozzajarulasaval):
"az osszes moderator kisebsegi-, es egyeb komplexusokban szenvedo kocsog, akit vertek a szulei, az asszony felredug, a fonok szivat, a farkuk kicsi, gyerek meg nincs, hogy hozzavaghassak a dompert, valahol ki kell elniuk magukat, igyhat ide jonnek, es szegeny szerencsetlen artatlan forumozokon elik ki elfolytott agresszivitasukat, mert nekik ettol all fel, ettol erzik magukat erosnek, hatalmasnak"
bar ez meg hosszabb, mint 3 sor (mondjuk kit izgat)
-
válasz
parandroid
üzenetére
Kár, hogy ott a "hozzábaszhassuk" szó, különben aláírásba tenném hozzászólásod e-dömperes részét.

-
VoDaFoNe
aktív tag
megyek aludni. jóccaka
-
Maotun
őstag
Hogy mondjuk másképpen Isten hangja?
-
VoDaFoNe
aktív tag
Hú emberek voda megint nagyon kipurcant...
-
tildy
nagyúr
Szüleimnél vagyok.
a 3 betűrsől meg annyit, hogy én személyesen is találkoztam vele, velem korrekt volt akkor is, és azóta is mutatgatta a "találmányait".
Csinált fasza stirlinget.
Ennek ellenére nem vagyok kiváncsi arra, mikor: behülyül és mindenkinek írogat mindenféle f.sságokat. De azt az embert, akit én megismertem személyesen, az totál más volt. Fura dolog ez, lehet fura kimondani is így, de lehet van valami "betegsége". Nem hülye, de nem kerek. És: nem vagyok kiváncsi kinek milyen fasságokat írkál.
Kösz hogy meghallgattatok. -
Tim82
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
de legalább bevalljátok.

remélem, Vladinak megvolt a ma esti öröme...

-
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
ha nem akarod, veletlenul se ertsd mirol beszelek
-
parandroid
félisten
válasz
VladimirR
üzenetére
Mert hülyék vagyunk és perverz köcsögök, szeretünk égni, kéjes megelégedéssel magyarázunk el mindent kilencvenharmadszorra is bárkinek, hogy mit és ki miért, és hogyan, és különben is ez csak egy klub, amivel elüthetjük a végtelen szabadidőnket, hogy ne legyen már jó a sok kis köcsög usernek, mert amúgy utáljuk ezt a fórumot, csak azért járunk ide, hogy hozzábaszhassuk bárkihez az e-dömpert, azért.
p
-
venember83
nagyúr
Na ki érkezett meg ismét?

-
VladimirR
nagyúr
-
tildy
nagyúr
No késza pogácsa is.

-
VladimirR
nagyúr
válasz
Thrawn
üzenetére
meg mindig nem ertem, hogy miert kellett akkor ugy egyaltalan megszolalnod
ha visszaolvasol, s megnezed, pontosan te vagy az, akinek koszonheto, hogy megint rgb-rol beszeltunk, mert nem voltal kepes tisztessegesen a) valaszolni, vagy b) csendben maradnip.s.: ezt a zerotolerancia mokat hallottam mar, rgb-nel is, masnal is, jol lejaratta magat azzal is a moderacio, nem is egyszer
-
1010
őstag
válasz
venember83
üzenetére
na haljuk a történetet

-
ladybug
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Igen, szerencsére. Sajnos antibiotikum nélkül nem úsztuk meg, de ez legalább hatásos.
fokukac: Also, du hast davon viele gesehen, denn du kennst diese Sprache sehr gut.
Wenn der Mann allein lebt.... -
VladimirR
nagyúr
válasz
Thrawn
üzenetére
ha ezt akarod, torold a kerdest
egyebkent nem ertem, miert kellene atugrani, miert ne lehetne ertelmesen beszelni rola
es ne, azaz NE gyere azzal, sot, meg se fordujon a fejedben az a felmondat, hogy "hammer' zerotolerancia", mer kiugrom az ablakon (ami nem azert lesz fajdalmas, mert magasan vagyok, hanem mert egy kismeretu bukoablakrol van szo, amin meg leszerelt allapotban is nehezen ferek kerestul -
Thrawn
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Aki nem tudja, nem is fog válaszolni. Azaz a 'reklám' elmarad...
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Befutott a Code Vein II végső gépigénye
- Óvodások homokozója
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen autót vegyek?
- Gaming notebook topik
- Autós kamerák
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- További aktív témák...
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

én jól elvagyok, köszönöm szépen. ráadásul náthásan is, mint állat... 

Ennyit a tréningről, meg minden...

És Isten is vagyok.

Mar megint lemaradok a talirol.